Lukuaika: Mercadonan uutuus palvelutiski!

Mercadonan uutuus palvelutiski!

Osa Mercadona-kauppaketjun liikkeistä uudistuu ja tuo valikoimiinsa palvelutiskin. Asiakas voi valita 35:stä päivittäin valmistetusta eri valmisruokavaihtoehdosta mieleisensä. Valikoimiin kuuluu mm. tyypillisiä espanjalaisia ruokia, kuten paellaa, kroketteja ja erilaisia espanjalaisia munakkaita. Mutta myös erilaiset ruokaisat kastikkeet lisukkeineen tekevät kauppansa. Toki tarjolla on myös salaatteja, hampurilaisia ja pizzaa, joka paistetaan asiakkaan odottaessa tai tehdessään ostoksia.

Kaikki nämä vaihtoehdot tarjoillaan astioissa, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten sokeriruo’osta, pahvista tai paperista.

Kotitekoisen makuisille valmisruoka-annoksille kysyntä tänä päivänä on suuri, koska aikaa ei enää välttämättä ole valmistaa itsetekoista ruokaa. Perhekoot ovat myös pienentyneet ja ihmisten kokkaustaidot heikentyneet.

Fuengirolasta näitä Mercadonia, joissa on palvelutiski löytyy ainakin C/Gomeran, C/Cordoban ja Avenida de Mijasin ruokakaupoista. Nyt myös Benalmadenaan on avattu ensimmäinen, joka löytyy Avenida las Palmerasilta.

- Mainos -

Lähde:Malaga Hoy

 		

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...