keskiviikko, helmi 28, 2024

Menestystarinoita Aurinkorannikolla

Sain ainutlaatuisen kutsun tulla tekemään Radio Finlandian tuotantoon kuuluvaa 24- osaista tv-sarjaa Costa del Solilla. Tehtävämme oli löytää 22 suomalaisten tekemää menestystarinaa; löytyi. Oli riemukasta huomata, että näillä unelmaansa todeksi elävillä ihmisillä on tarve saada kertoa tarinansa. Mahtavaa heittäytymistä hulvattoman hauskaan juoneen ja valtavasti kiitollisuutta eletystä elämästä. Ihmisiä, jotka katsovat tulevaisuuteen toimien sen mukaisesti. Ihanaa huumoria ja syvyyttä aivan jokaisessa jaksossa.

Kyseessä on joulukalenteri aikuisille, joka alkaa pyöriä Alfa tv:llä 1.12. kuten joulukalenterin kuuluukin. Monet firmat on meille tuttuja Aurinkorannikolla, mutta onko henkilöt niiden takana? Nyt tulevat tutuiksi itse kukin. Olemme saaneet tavata, haastatella ja hullutella upeiden ihmisten kanssa tonttulakit päässä pitkin Fugen ja lähiseutujen katuja. Kysymme myös menestyksen hintaa. Jokaisella se on poikkeuksetta koko elämä. Työtä vuorotta, määrätietoisesti, mutta ilolla. Oikopolkuja menestykseen ei ole ollut kenelläkään.

Usein kuulemme täältä käänteisiä menestystarinoita. Kun puhumme menestyksestä, emme puhu rahasta, vaan intohimosta, jatkuvasta oppimisesta ja valinnoista. Itsekuri, kellon ja kalenterin tuntemus, sekä rohkeus kuuluu näiden ihmisten työkalupakkiin. Olen saanut oppia paljon sarjan ihmisiltä, josta olen valtavan kiitollinen. Naurua on piisannut sarjaa tehdessä. Kaikki käsikirjoittajan, ohjaajan, näyttelijän ja dramaturgin kapasiteetti on ollut täysteholla käytössä. Matka jatkuu kuvausten merkeissä vielä lokakuun.

- Mainos -

Mahtuu sinne pari konserttia ravintola Kukossa ja yksi Benalmádenassa. Teatteria taas tehdään ja keikkaillaan Suomelan teatterin kanssa Teneriffalla. Suomessa piipahtelen keikoilla tiuhaan tahtiin. Näistä palasista on upea syksy Aurinkorannikolla tehty. Tavataan Radio Finlandian ”aamupalalla” joka arkipäivä klo 09.00!

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Päivi Mäkinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...