Uutiset

Marítimo-sairaalaan vaaditaan täysremonttia

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Rakennuksen huono kunto ilmenee etenkin sadesäällä, jolloin lattioille tulee lätäköitä ja seiniin kosteusvaurioita. (Arkisto)

Potilaat ja sairaalan työntekijät vaativat, että Torremolinosin Marítimo-sairaala on kunnostettava kokonaisuudessaan.

Potilaat ja sairaalan työntekijät vaativat, että Torremolinosin Marítimo-sairaala on kunnostettava kokonaisuudessaan. Joulukuussa loppuun saatettuja kunnostustöitä pidetään riittämättöminä.

Työntekijät, potilaat ja heidän omaisensa eivät ole tyytyväisiä pinnallisiin korjaustoimiin. Asiasta on tehty valituksia Andalusian aluehallitukseen, koska sairaalassa on jo vuosien ajan havaittu vakavia ongelmia. Seinissä on halkeamia, kaikki vessat eivät ole käyttökunnossa, irtaimisto on rikkinäistä, ja vuoteiden patjatkin ovat jo yli kymmenen vuotta vanhoja.

Rakennuksen huono kunto ilmenee etenkin sadesäällä, jolloin lattioille tulee lätäköitä ja seiniin kosteusvaurioita. Maakuntahallitus sijoitti viime vuonna noin 400 000 euroa kunnostustöihin. Asiasta kirjoittaa sanomalehti Sur.

Satu Miettunen

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa