Lukuaika: Málagan toiseksi vanhin nuorisobändi ja Star Wars -hahmot marssivat syöpää vastaan Torremolinoksessa lauantaina

Málagan toiseksi vanhin nuorisobändi ja Star Wars -hahmot marssivat syöpää vastaan Torremolinoksessa lauantaina

Tiedotustapahtuma ja paraati ”Torremolinos syövän vastaisessa taistelussa” järjestetään lauantaina 14. toukokuuta.

Tapahtuman järjestää Espanjan syövän vastainen yhdistys (AECC) yhteistyössä Torremolinoksen kaupunginvaltuuston kanssa.

Kaupunginvaltuusto ilmoitti, että paraati järjestetään klo 19.00, ja sitä säestää Las Flores -musiikkibändi.

”Legion 501 Spanish Garrison” marssii paraatissa Tähtien sota -hahmoja esittäen, kaupunginvaltuustosta kerrottiin keskiviikkona.

- Mainos -

Paraatia säestävän Las Flores Music Bandin ​​perusti 25 opiskelijan ryhmä Las Floresin julkisesta koulusta vuonna 1987.

Las Flores Music Band on osallistunut useisiin kilpailuihin niin Andalusiassa kuin sen ulkopuolellakin ja esitysohjelmistoon kuuluu myös erilaisia ​​konsertteja vanhustentaloissa sekä koulutuskonsertteja kaupungin eri koulutuskeskuksissa.

Bändi on Málagan toiseksi vanhin nuorisobändi ja sillä on tällä hetkellä 70 jäsentä ja yli 40 opiskelijaa harjoittelemassa musiikkikoulussaan.

”Legión 501 Spanish Garrison” on puolestaan pukuklubi, jonka tavoitteena on ”edistää rakkautta Tähtien sotaa kohtaan, helpottaa saagan pukujen saatavuutta ja edistää hyväntekeväisyyttä”.

Ryhmä toteuttaa erilaisia tempauksia aina sairaalakäynneistä solidaarisuusparaatiin. Ryhmä toimii yksityisesti ja täysin vapaaehtoisten jäseniensä voimin.

Ryhmän jäsenet ovat tehneet yhteistyötä monien kuntien, suurten yritysten ja palveluntarjoajien, sekä kansalaisjärjestöjen kanssa.

”Legión 501 Spanish Garrison” perustettiin Espanjassa vuonna 2004  ja siitä asti jäsenmäärä on vain kasvanut. Tällä hetkellä ryhmään kuuluu noin 760 jäsentä.

- Mainos -

Lauantain paraati lähtee liikkeelle Torremolinoksen Plaza Pablo Ruiz Picassolta ja kiertää Plaza Costa del Solin. Paraati kulkee Calle de San Miguel -katua pitkin, päätyen Plaza de la Nogaleralle. Musiikkiryhmä Bandan konsertti aloittaa klo 20.15.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...