Málagan pormestari joutui potkulautailijan jyräämäksi

Onnettomuus sattui Málagan kaupungintalon lähellä maanantaina aamulla, kun pormestari Francisco de la Torre oli matkalla töihin.

Málagan pormestari Francisco de la Torre joutui maanantaiaamuna sähköpotkulautailijan töytäisemäksi matkallaan töihin kaupungintalolle. Muun muassa paikallinen Diario Sur raportoi tapauksesta kertoen, että de la Torre oli tavanomaisella työmatkallaan ylittämässä katua kaupungintalon edustalla.

Paikalla otettiin muutama kuukausi sitten käyttöön uusi pyörätie, jonka poikki kulkee myös suojatie. Kun pormestari oli ylittämässä kyseistä suojatietä, häneen törmäsi sähköpotkulaudalla pyörätietä ajanut henkilö.

Diario Surin siteeraamien paikalla olleiden silminnäkijöiden mukaan, potkulaudan kuljettaja pysähtyi onnettomuuspaikalle selvittämään, oliko pormestari loukkaantunut. Saman tiedon vahvistivat myöhemmin myös kaupungin viranomaiset.

- Mainos -

Pormestari ilmoitti törmäilijälle, että hän oli kunnossa, eikä hänestä tarvitsisi huolehtia. Vielä myöhemmin iltapäivällä pormestari de la Torre vahvisti omalle henkilökunnalleen, ettei mitään kipuja ollut myöhemminkään päivän aikana ilmennyt.

Lue myös: Isoäiti, 80, jäi sähköpotkulaudan alle ja kuoli – tuli perhelomalle Aurinkorannikolle

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...