Lukuaika: Málagan matkailuala järjestää rekrytointitapahtuman alkavaa sesonkia varten 29. maaliskuuta

Málagan matkailuala järjestää rekrytointitapahtuman alkavaa sesonkia varten 29. maaliskuuta

Hotelli- ja matkailuala etsii alkavalle sesongille työvoimaa ja toivottaa tervetulleiksi rekrytointitapahtumaan niin aktiiviset työttömät kuin hotelli- ja matkailualojen opiskelijatkin.

Viisikymmentä Hotelli- ja majoitusalan yritystä kerää potentiaalisten työntekijöiden ansioluetteloita ja tekee haastatteluja kongressi- ja messukeskus FYCMA:ssa (Palacio de Ferias y Congresos de Málaga) 29. maaliskuuta.

Matkailusesonki alkaa käytännössä pääsiäistä edeltävällä pyhällä viikolla (Semana Santana 10.-17.4.2022) ja jatkuu syyskuuhun, mikäli pandemian uudet käänteet tai Ukrainan sodan vaikutukset eivät pääse sesonkia sotkemaan.

Aurinkorannikon hotellialan liitto AEHCOS (Asociacíon de Empresarios Hoteleros de la Costa del Sol) ja Malagan Provinssin majoitusliitto MAHOS (Asociacíon de Hostele  ros de Málaga) ilmoittivat viikon alussa järjestävänsä rekrytointitapahtuman messukeskus FYCMA:ssa 29. maaliskuuta.

- Mainos -

Tarkoitus on saattaa yhteen työvoimaa tarvitsevia matkailualan yrityksiä ja alasta kiinnostuneita työntekijöitä.

29. maaliskuuta FYCMA:ssa pidettävässä tapahtumassa ovat paikalla hotellien ja ravintoloiden edustajia klo 9.00–18.00.

Luvassa on alasta kiinnostuneiden työnhakijoiden työhaastatteluja ja ansioluetteloiden (cv) keräämisiä ja joissakin tapauksissa jopa suoraan paikanpäältä palkkaamista.

Rekrytointitapahtuman nimenä on ” Emplea Turismo Málaga Costa del Sol” ja se järjestetään nyt ensimmäistä kertaa tällä tavoin.

”Matkailualan työ ja sen laatu on erittäin tärkeä koko provinssin taloudelle. Uskomme, että alan työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamisen järjestäminen luo erittäin tärkeän foorumin ja tarjoaa mahdollisuuksia kaikille osapuolille”, sanoo Mahos -liiton edustaja Javier Frutos.

Ennen koronaa Málagassa työskenteli noin 100 000 ihmistä matkailualalla ja viime vuonna 74 000.

Matkailualan ennusteet ovat erittäin positiiviset tälle vuodelle ja se tarkoittaa myös lisää avoimia työpaikkoja koko alalle kahden vuoden pandemian jälkeen.

Kongressi- ja messukeskus FYCMA sijaitsee puolivälissä Málaga-Costa del Solin lentokentän ja kaupungin historiallisen keskustan välillä.

- Mainos -

(FYCMA osoite: Av. de José Ortega y Gasset, 201, 29006 Málaga)

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...