Málagan jauhojengi

Sanna Marinin (sd.) bilekohun kuohuessa korkeimmillaan näytin pääministeristä otettuja tanssivideoita useille espanjalaisille ystävilleni.

Kaikkien vastaus oli, että entäs sitten. Teillä on loistava pääministeri. Espanjalaiset naiset myös tiesivät, että Suomea johtaa viisi naista ja kehuivat kotimaamme hallitusrakennetta.

Seuraavaksi kerroin, että Marinilta vaaditaan videoiden takia huumetestiä. Espanjalaisten ilmeistä paistoi hämmennys: Miksi? Se on yksityisasia, tuli vastaukseksi.

Lopulta Marin toimitti julkisuuteen – kuten odotettavissa oli – puhtaan huumeseulan tuloksen.

- Mainos -

Espanjassa kokaiinia käyttävät samalla tavalla niin 20- kuin 70-vuotiaat. Huumeita saa helposti ja niiden käyttö on halpaa.

Kantakapakkani yläkerrassa sijaitsee vain kaksi vessaa ja niiden ulkopuolella pöytä. Jokainen tietää, mitä ylhäällä tapahtuu, kun useampi henkilö ”lähtee yhdessä vessaan”. Vessakäynnin yhteydessä voi nähdä pöydällä valmiit viivat.

Yläkerran jauhojengin päähenkilöt näyttävät opiskelijoilta, insinööreiltä ja eläkeläisiltä. Ja heitä he ovat – tavallisia ihmisiä.

Runsas kuukausi sitten siviilipoliisit ottivat kiinni kantapaikkani ulkopuolelta 58-vuotiaan perheenäidin. Kanta-asiakkaiden suurin mielenkiinto on kohdistunut siihen, kuinka paljon meidän kaikkien tuntema perheenäiti ehti tehdä huumekauppaa, koska hän on edelleen tutkintavankeudessa. Toinen ihmetyksen aihe on, miksi poliisit eivät ottaneet kiinni hänen pomoaan, samassa kapakassa istuvaa 72-vuotiasta eläkeläistä.

Paikallisten mukaan mies hallitsi Málagan huumekauppaa vielä 30 vuotta sitten, mutta hän joutui luopumaan siitä, kun ei pystynyt enää puolustautumaan fyysisesti. Miehelle jätettiin eläkepäivien reviiriksi pieni aukiomme, jonka yhdellä reunalla sijaitsevat Vanhan kaupungin kalleimmat asunnot.

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Mika Heikkilä
Kirjoittaja on Málagassa asuva freelancer.
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...