Ajankohtaista Uutiset

Málagan designer-outlet aukesi viimein

McArthutGlen Group on outlet-keskuksiin erikoistunut yhtiö, jolla on nyt kaikkiaan 24 designer-outlet kylää. Näistä yksi on Kanadassa ja loput Euroopassa. Yhtiön ensimmäinen outlet-keskus avattiin vuonna 1995. (Kuvat: Virpi Pietarinen)

Málagan lentokentän lähellä sijaitsevan Plaza Mayor -ostoskeskuksen kylkeen rakennettu McArthutGlen -outletkylä on vihdoin avattu tänä torstaina.

 

Tämä McArthutGlen -yhtiön tuorein outlet-kylä tarjoaa ostoskansalle edullisia merkki- ja design-vaatteita kymmenien myymälöiden valikoimalla. Avajaispäivänä avattiin 38 liikettä, ensi viikolla liikkeitä pitäisi olla auki jo noin 60 ja kuunvaihteeseen mennessä 70-80. Kaikkiaan alueella on 100 myymälää, joista loput avautuvat pikkuhiljaa. Kaikissa liikkeissä tuotteiden alennukset ovat 30-70 prosenttia. Lisäalennuksia on tiedossa alennusmyyntien aikoihin.

Myymälöiden lisäksi alueella on neljä ravintolaa / kahvilaa. Ostoskylä on pinta-alaltaan lähes 18.000 neliömetriä, ja sen rakennustyöt kestivät noin kaksi vuotta.

McArthutGlen outletin piti aueta jo viime lokakuun lopulla, mutta lupa-asioiden vuoksi avajaisia jouduttiin lykkäämään ensin joulukuulle ja lopulta tähän helmikuuhun asti.

Siisteydestä kiitosta

Tapasimme avajaispäivänä outletiin tutustumaan tulleen Susanna Simosen. Simonen oli saapunut paikalle heti kymmeneltä, kun ovet avautuivat.

– Olin paikalla jo kymmeneltä. Silloin ei vielä ollut kovin paljon porukkaa paikalla, mutta ihmisiä tuntui koko ajan valavan tasaisesti lisää, hän kertoi.

Uusi merkki-outlet sai Susanna Simoselta kiitosta muun muassa siisteydestä.

– Jo julkisivusta tuli arvokkaan oloinen vaikutelma. Sisällä outlet-kylässä minua viehätti siisteys ja kauppojen valoisuus sekä väljyys. Kaikesta tuli sellainen tunnelma, että vaikka tämä on outlet, niin silti ollaan merkkimyymälässä, eikä halpamyymälässä.

Vaikka Susanna Simonen kertoi tulleensa pääasiassa vain katsomaan paikkaa, oli sentään vähän tarttunut mukaan ostoksiakin.

– Stradivariuksesta löysin ihanan vaaleansinisen puseron.

Janne Leipijärvi

 

Mitä pidit jutusta?
+1
90
+1
20
+1
2
+1
3
+1
2
+1
1

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa