Lukuaika: Málaga mainittu maailmalla -The Times kehui matkailukohdetta

Málaga mainittu maailmalla -The Times kehui matkailukohdetta

Brittilehti The Times kehui Málagaa. ”Ensiluokkaista taidetta, tapaksia ja rantoja”, toimittaja Sarah Gordon otsikoi lehden artikkelissa.

The Times on yksi maailman luetuimmista sanomalehdistä.

Maailman katseet kääntyivät Málagaan, kun The Times omisti kaupungille oman artikkelinsa. The Times korosti Málagan muuttumista läpikulkupisteestä omaksi matkakohteekseen.

Sanomalehden Málagalle omistetussa artikkelissa kaupunkia kuvataan ”Barcelonaa vastaavaksi kulttuurikeskukseksi”, jossa on lukuisia museokohteita, Michelin-tähtiravintoloita ja boutiquehotelleja ”viehättävissä historiallisissa rakennuksissa”.

- Mainos -

Toimittaja Sarah Gordon kehuu vanhan ja uuden symbioosia ja ottaa esimerkiksi värikkään nykytaidemuseon, ”Pompidoun kuution”, joka on Pariisin Pompidou-keskuksen sivumuseon.

2015 avattu El Cubo:ksi nimetty rakennus (kuutio), on ensimmäinen Ranskan ulkopuolella sijaitseva Pompidou-keskus ja se sijaitsee Málagan sataman kävelykadulla.

Brittilehti kehui myös paikallista gastronomiaa, ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja ruokia.

Toimittaja kehotti lukijoita nauttimaan kaupungista kuten paikalliset: ”Aamias- churroja Casa Arandassa, espetoja (puunuotiolla paistettuja, vartaaseen pujotettuja sardiineita) rannan vieressä tai tapaksia Atarazanas-torilla. Unohtaa ei sovi myöskään viinien maistelua tyypillisellä andalusialaisella terassilla”.

Muista maakunnan kaupungeista The Times mainitsi Marbellan ja Torremolinoksen.

Artikkelissa todettiin, miten kesän luksuskohde ja juhlakaupunki Marbella, on talvella paljon rauhallisempi ja kenties viehättävämpi historiallisine keskustoineen.

Torremolinos nostettiin esiin Espanjan LGBTI-liikkeen kehtokaupunkina (LGBTI on englanninkielinen lyhenne, joka kattaa lesbot, homot, biseksuaalit/bi-ihmiset, transihmiset ja intersukupuoliset)

The Times sijoitti Torremolinoksen edistyksellisessä LGBTI-viitekehyksessä sellaisten kaupunkien kuin Lloret de Marin, Alicanten, Barcelonan, Jerez de la Fronteran ja Palma de Mallorcan rinnalle.

- Mainos -
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...