Matkailu Uutiset

Maailman suurin risteilijä esitellään Málagassa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Royal Carribean uusi alus Symphony of the Seas on viisi kertaa suurempi kuin Titanic. (Kuva: Royal Carribean)

Royal Carribean esittelee maailman suurimman risteilyaluksen Symphony of the Seasin pääsiäisviikolla Málagassa.

Royal Carribean esittelee maailman suurimman risteilyaluksen, Symphony of the Seas, pääsiäisviikolla Málagassa.

Symphony of the Seas on Oasis-luokan risteilijä. Samaan alusluokkaan kuuluvat muun muassa Suomessa valmistuneet Oasis of the Seas (2009) ja Allure of the Seas (2010).

Aluksessa on yli 20 ravintolaa. Niiden lisäksi matkustajat voivat nauttia lomastaan laskemalla maailman korkeimmasta laivaan rakennetusta vesiliukumäestä, surffata simulaattorilla, seinäkiipeillä tai kokeilla nokkeluuttaan pakohuoneessa sekä vierailla baarissa, jossa tarjoilijoina toimivat robotit.

Uimisen ja kuntosaliharjoittelun lisäksi matkan aikana voi käydä luistelemassa, pelaamassa laser-sotaa tai minigolfia. Kaiken tämän lisäksi laivasta löytyy paljon muuta kuten 3D-elokuvateatteri.

Symphony of the Seasilla voi myös seurata erilaisia esityksiä niin sisällä sijaitsevalla komediaclubilla kuin ulkokannelle rakennetussa amfiteatterissa. Vesiteatterissa voi nauttia muun muassa taitouintiesityksistä.

Aluksessa on useita erilaisia sviittejä. Perheille suunnatusta kaksikerroksisesta sviitistä löytyy oma elokuvateatteri ja yksi sen seinistä on rakennettu legopalikoista.

Symphony of the Seas on viisi kertaa suurempi kuin Titanic. 362 metriä pitkässä aluksessa on 16 kerrosta ja siihen mahtuu 6.780 matkustajaa sekä 2.175 miehistön jäsentä.

STX:n Saint-Naizairen telakalla valmistunut alus luovutetaan tilaajalle 23. maaliskuuta ja se saapuu Málagaan 27. maaliskuuta.

Kesäksi Välimerelle jäävä alus tekee viikon risteilyjä Barcelonasta käsin. Marraskuussa se siirtyy Miamiin.

Neljäs Osasis-luokan alus on vuonna 2012 valmistunut Harmony of the Seas.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa