Uutiset

Maailman eteläisin Cafe Niinistö

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Cafe Niinistön puuhaväkeä Pertti Nenonen, Kalle Kauriinoja, Hilkka Vahervuori, Olili Salasto ja Olavi Hannuksela.

Presidenttiehdokas Sauli Niinistö ei ehtinyt tällä kertaa Aurinkorannikolle vaalityöhön. Cafe Niinistö kuitenkin pitää miehen ajatuksia yllä myös etelässä.

Presidenttiehdokas Sauli Niinistö ei ehtinyt tällä kertaa Aurinkorannikolle vaalityöhön. Cafe Niinistö kuitenkin pitää miehen ajatuksia yllä myös etelässä.

Aurinkorannikon Kokoomus käynnisti paikallisen Sauli Niinistön presidentinvaalien SN2018-kampanjan vauhdikkaasti Fuengirolassa uudistuneessa Bar Cocina Witissä keskiviikkona 10.1. avaamalla maailman eteläisimmän Cafe Niinistön. Paikalla oli noin 150 kävijää. Sääkin suosi – muutaman sateisen, kylmän ja pilvisen päivän jälkeen aurinko paistoi täydeltä terältä eikä lumesta eikä muustakaan säiden ääri-ilmiöstä ollut tietoakaan.

Yhdistyksen kunniajäsen Sakari Pekkarinen avasi tilaisuuden toteamalla, että tämä oli jo toinen kerta, kun yhdistys järjestää Cafe Niinistön Aurinkorannikolla – edellinen kerta oli 6 vuotta sitten ja silloin paikalla oli myös silloinen presidenttiehdokas Sauli Niinistö. Tällä kertaa hänen aikataulunsa ei sallinut hänen vierailuaan tänne.

Tunnelma paikalla oli varsin iloinen ja rento. Osan lämpimän ja iloisen tunnelman luomisesta voi antaa säveltäjälle, lauluntekijälle ja laulajalle Markku Tommilalle. Hän veti tilaisuutta tuttuun rentoon tyyliinsä.

Paikalla myytiin myös SN2018-kampanjatuotteita ja jaettiin materiaalia, jossa esiteltiin istuvan presidentin vahvuuksia ja taustaa. Näitä voi saada myös seuraavissa Cafe Niinistöissä 12., 14., 16. ja 17.1 samassa paikassa. Perjantaina Markku Tommila on taas luvannut tulla viihdyttämään Cafe Niinistön vierailijoita.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa