Lukuaika: Luis Enrique sai lähtöpassit Espanjan valmentajan penkiltä

Luis Enrique sai lähtöpassit Espanjan valmentajan penkiltä

Espanjan tie jalkapallon maailmamestaruuskisoissa katkesi viime tiistaina neljännesvälieräottelussa Marokkoa vastaan. Tulos ei kelvannut maan jalkapalloliitolle, ja päävalmentaja Luis Enrique laitettiin pihalle.

Espanja aloitti turnauksen tyrmäävästi, kun Costa Rica kaatui ensimmäisessä ottelussa maalein 7-0. Sen jälkeen trendi oli laskeva. Saksaa vastaan tuli vielä 1-1 tasapeli, mutta alkulohkon viimeisessä ottelussa Espanja hävisi Japanille 1-2.

Neljännes välierässä vastaan asettui eteläinen naapurimaa Marokko, joka puolusti espanjalaiset nollille. Jatkoajankin jälkeen taululla komeilivat 0-0 tasalukemat ja rangaistuspotkukilpailussa Espanja suli täysin. Kolme laukojaa ehti kokeilemaan, eikä heistä kukaan saanut maalia. Marokko voitti rangaistuspotkukisan 3-0 ja eteni jatkoon, Espanjan kisat päättyivät siihen.

- Mainos -

Luis Enriquen päävalmentajapesti oli sovittu tämän vuoden loppuun asti. Mies itse oli ilmoittanut halukkuudestaan jatkaa tehtävässä. Karun putoamisen jälkeen Espanjan jalkapalloliitto kuitenkin ilmoitti, ettei Enriquen kanssa jatketa sopimusta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...