Lohiruokia ja pääsiäislammasta Kukon lounailla

Ravintola Kukon keittiömestari Tauri Lougas on analysoinut lounasasiakkaiden mieltymyksiä ja päättänyt reagoida havaintoihin.

Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Kukon keittiömestari Tauri Lougas käsittelee kalat alusta loppuun itse.

-Vahvasti näyttää siltä, että suomalaiset ovat lohikansaa. Aina kun lounaslistalla on ollut lohiruokia, menekki on ollut erinomaista. Ensi viikosta alkaen meiltä löytyy joka päivä vaihtuva lohiannos ja joka päivä esimerkiksi graavilohta ja savulohikeittoa Tauri Lougas kertoo.

Suomalaiset ovat lohikansaa. Jalo kala maistuu niin paistettuna, graavattuna, kuin keittonakin.

Lounaslistalla pysyvät edelleen päivittäin vaihtuvat edulliset kotiruokalounaat.

Pääsiäislammasta

Ensi viikko on pääsiäisviikko, se tuo Kukon lounaalle myös lammasta loppuviikosta. Kiirastorstaina ja pitkäperjantaina on mahdollisuus nauttia kunnon pääsiäislounas.

LUE MYÖS: https://fuengirola.fi/pitaa-olla-valmis-tekemaan-toita-ja-uhrauksia/

-Tarjoamme alkuun kylmäsavulohella täytettyjä kananmunia ja pääruoaksi yrttimarinoitua lampaanviulua. Jälkkärinä on espanjalainen versio köyhistä ritareista eli torrijas.

Vappukin kolkuttelee ovella jo heti reilu viikko pääsiäisen jälkeen. Perinteinen Wappubrunssi nautitaan Kukossa torstaina 1.5. mutta jo vappuaaton lounaaseen tulee mukaan vapun iloista tunnelmaa.

Jaa tämä artikkeli
Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *