Blogi

Kulttuurikesä!

Kerrankin kesän vaihtuminen syksyyn Suomessa meni sään puolesta aivan nappiin. Upea helteinen venetsialaiseksi nimetty viimeinen kesäviikonloppu vaihtui syyskuuksi lämpötilan alentumisen myötä. Loppukesä olikin sitä parhainta kesäaikaa ja tietysti lapset olivat jo luokkahuoneissaan. Sääli.

Itselle tämä kesä oli moneen vuoteen ”ehjä” ja voin näin toteuttaa kesämenuni suunnitellusti. Kulttuuri kukki juuri sopivasti. Kesäteatteria, tuttujen naamojen esittäessä parastaan Juha Tapion musiikin myötä. Jukka Mänty-Sorvari ja vaimo Minna, sekä Otto Kanerva, Fuengirolan ravintola Kukossa esiintyneet. Ja siellä heihin tutustuneena toivat tavallaan Espanjan mieleen Raumalle ja olihan siellä meitä Fugen talviasukkeja itseni lisäksi muitakin.

Yllätys oli Martin Alvaradon, tuon Argentiinan tangotaiturin konsertti Rauman kupeessa, Pyhärannassa. Aivan loistava venetsialaisilta hänen tuomanaan.

Eikä tässä vielä kaikki, niin kuin ostoskanavalla kehutaan. Pitkään aikaa ensimmäisen kerran mentiin oopperaan, tällä kertaa kuulemaan Mika Karesta Sinipartana. Hienoa sekin oli, tai oikeastaan upeaa. Ei tarvinnut lähteä kesken pois niin kuin kerran Tallinnassa, Viron puolella.

Nopeasti meni tämä kesä, vähän liiankin nopsasti. Ei hätä kuitenkaan ole tämän näköinen, koska kesä jatkuu taas Fugessa meikäläisten kohdalla syyskuun loppupuolella. Hyvä puoli myöhäisellä tulolla on muutaman Lukon matsin näkeminen oikein paikan päällä. Jatkossa sitten uudistetussa Roosters Sport-baarissa. Näkemisiin.

Vesa Uusi-Kilponen

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa