Yritysuutiset

Korona-aikanakin hammaslääkärissä käynti on turvallista

Päivi Voutilaisen hammaslääkärin tuoliin on turvallista asettua. (Kuva: Tiina Jokinen)

Nopea hoitoon pääsy on tärkeää, kun äkillinen ja sietämätön hammassärky iskee tai tapaksia napostellessa hammas yllättäen lohkeaa.

Fuengirolassa, parin sadan metrin päässä Renfen päätepysäkiltä, sijaitsee Clínica Dental Noruega, jossa työskentelee suomalainen hammaslääkäri Päivi Voutilainen. Korona-aikaan klinikalle päästetään sisään vain yksi asiakas kerrallaan. Asiakas vastaanotetaan avaamalla hänelle ovi ja kaikki pinnat mihin kosketetaan, desinfioidaan välittömästi. Kasvomaskillekin osoitetaan oma paikkansa.

Toimimme Espanjan hammaslääkäriliiton antamien tarkkojen ohjeistuksien mukaan. Säädökset ovat todella tarkat, ja niitä noudattamalla voimme tarjota asiakkaillemme turvallisen hoitoympäristön, Voutilainen kertoo.

Hammashoidon hintataso Espanjassa on noin 20-40 prosenttia edullisempaa Suomen hintoihin verrattuna ja mikäli asiakas kuuluu Suomen sairausvakuutuksen piiriin, niin hänellä on oikeus hakea jälkikäteen kelakorvausta. Yllättävissä tapahtumissa lisäksi matkavakuutuksen korvaavuus kannattaa tarkistaa.

Ennakointi on myös hyvä muistaa, jotta suuria suun alueen ongelmia ei pääsisi syntymään, joten säännöllisten hammastarkastuksen tärkeyttä ei sovi unohtaa. Mikäli hammaslääkäripelko nostaa päätään, niin sen ei pidä olla hoitoon menon esteenä.

Minulla on käynyt myös useita pelkopotilaita. Heidän kanssaan edetään rauhallisesti ja keskustellen. Tarvittaessa voimme myös antaa rauhoittavan esilääkityksen ennen hoitoa.

Voutilainen on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1996 ja valmistuttuaan hän on toiminut hammaslääkärinä sekä Suomessa että Espanjassa.

Tulin Aurinkorannikolle ensimmäisen kerran vuonna 2001 ja silloin työskentelin täällä kuusi ja puoli vuotta. Kävin välillä Suomessa, kunnes palasin tänne vuonna 2014. Vanhat asiakkaat ovat palanneet vastaanotolleni, mistä olen erittäin iloinen ja ylpeä.

Clínica Dental Noruega palvelee suomen kielen lisäksi ruotsiksi, englanniksi ja espanjaksi.

Tiina Jokinen

Mitä pidit jutusta?
+1
24
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1

Kolumnit

Vesa Uusi-Kilponen

Saanut?

  Itselleni on aina sana saanut, merkinnyt positiivista tapahtumaa. Saanut ison...
Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Kumpi voittaa jääkiekon Suomen mestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa