Ajankohtaista Uutiset Viihde Yritysuutiset

Koppas on nyt Singer´s

Singer´s ja Duuni pyörivät ammattitaitoisen ja innostuneen henkilökunnan voimin. Ydinporukkaa vasemmalta lukien: Ninni Boman, Janne Vatjus-Anttila, Ismo Virlander, Laura Saarinen, Jani Nurminen, Emma Ullstedt, Mika Toppari.

-Onhan tässä viime vuosina aika paljon liikkuvuutta ollut tämän baarin ympärillä, mutta eiköhän me nyt saada homma rauhoittumaan ja pelaamaan, kertoo Fuengirolasta Koppasin ja Duuni baarin ostanut Laura Saarinen.

Koppasista tuli samalla Singer´s, nimi saatiin käyttöön Helsingissä toimineelta karaokebaarilta. Uusi nimi kuvaa hyvin ravintolan toimintaa.

-Meillä on paljon musiikkia, sekä liveä että karaokea. Periaatteessa karaokea pääsee laulamaan joka ilta, aina kun se muun ohjelman osalta on mahdollista, kertovat ravintolan vastaavina jatkavat Ninni Boman ja Jani Nurminen.

Syksyn mittaan Singersin lavalle nousee monia kovia nimiä, niistä tiedotetaan myöhemmin tämänkin lehden sivuilla. Sunnuntaitanssit palaavat lokakuussa ohjelmistoon ja perjantaisin salsataan tuttuun tapaan.

Biljardi on myös tärkeässä roolissa Singer´s konseptissa. Uusi omistaja on voittanut pari Suomen mestaruuttakin biljardissa, peli on sydämen asia.

-Torstai-illat on varattu biljardin peli-illoiksi. Silloin meillä käydään liigamatseja, joten tila rauhoitetaan pelille. Karaoke alkaa torstaisin vasta myöhemmin, Nurminen kertoo.

Saarinen kiittelee sekä Singersin että Duunin henkilökuntaa.

-Tällä tiimillä tuntuu olevan homma hienosti hallussa. Intoa ja osaamista löytyy niin, että turvallisin mielin voin lähteä syksyä kohti.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Jäätkö kaipaamaan linnanjuhlia?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa