Koe The Renegades -hitit alkuperäisen Renen seurassa Fuengirolassa

Englantilaisyhtye The Renegades tuli 1960-luvun puolivälissä Suomeen näyttämään, mitä rock on livenä. Kotona Birminghamissa kukaan ei uskonut bändin kertomuksia kuuluisuudestaan kaukaisessa Suomessa.

1990-luvulla bändi teki comebackin ja vieraili useaan otteeseen Suomessa. Beatmakersin ja Renegadesin tiet kohtasivat ensimmäisen kerran Kokkolassa lokakuussa 1998. Tuolloin yhtyeillä oli yhteiskeikka paikallisessa hotelli-ravintolassa. Kun Pekka Tiilikainen & Beatmakers vuonna 2017 levytti version Renegades-hitistä ´Matelot´ se huomioitiin aina yhtyeen kotiseutuja myöten Birmingham Mail -lehdessä.

Cadillac, Matelot, My Heart Must Do The Crying ja muut klassikot.kuullaan Renegades Revisited -keikoilla Fuengirolassa.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers on vuodesta 2018 alkaen tehnyt yhteistyötä The Renegades-yhtyeen viimeisen elossa olevan jäsenen Graham Johnsonin kanssa. The Renegades Revisited -keikkoja on tehty lukuisia ympäri Suomea. Vierailevina kitaristeina on bändin peruskokoonpanon lisäksi nähty Hasse Walli, Esa Kuloniemi, Knucklebone Oscar sekä Juho ”Kihara” Pitkänen.

The Renegades Revisited feat. Graham Johnson sekä Pekka Tiilikainen & Beatmakers, Kukossa torsta16.2. ja Perjantaina 17.2.  Varaa paikkasi kukko.events@gmail.com (15/18€). Ovet avataan torstaina klo 17.30 ja perjantaina klo 18.30.

- Mainos -

 

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...