Ajankohtaista Viihde

You Know where You are? You’re in Seville, Baby!!!

Vuonna 2016 alkaneen Not in This Lifetime kiertueensa aikana Guns N’ Roses on soittanut 160 keikkaa yli 5,5 miljoonalle katsojalle. Keväällä kiertue saapuu jo kolmatta kertaa Eurooppaan. (Kuva: gunsnroses.com)

Yksi kaikkien aikojen kovimmista – ja aikoinaan myös arvaamattomimmista – rockyhtyeistä nähdään ensi keväänä Espanjassa. Kovassa iskussa oleva Guns N’ Roses saapuu parin sadan kilometrin päähän Aurinkorannikosta, Sevillaan.

 

Gunnareiden maailmankiertue saapuu vanhalle mantereelle ja naapurimaahan Portugaliin 20. toukokuuta. Seuraava rykäisy on sitten lauantaina, 23.toukokuuta Sevillassa, Estadio Benito Villamarín -stadionilla. Jalkapallon ystäville paikka on tuttu Real Betisin kotikenttänä.

Sevillasta Yhtyeen matka jatkuu Münchenin kautta Lontooseen, ja niin edelleen. Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan Gunnarit soittavat Euroopassa 20.5.-27.6. välisenä aikana 14 keikkaa. Joukossa on yksi visiitti Ruotsissa, mutta näillä näkymin Suomi jää tällä kertaa väliin.

Vuonna 1985 alkaneen uransa aikana Guns N’ Roses on iskenyt rockhistorian peruskallioon muun muassa sellaisia lekoja kuin a Welcome to the Jungle, Paradise City, Sweet Child O’ Mine, Patience, November Rain, Don’t Cry, Estranged ja You Could Be Mine. Pelkästään esikoisalbumia Appetite for Destruction on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa kappaletta. Hyvästä syystä sitä pidetään yleisesti yhtenä merkittävimmistä rockalbumeista kautta aikain.

Guns N’ Rosesin värikkään historian aikana se on nähty lavalla ja levytysstudiossakin milloin minkäkinlaisessa kokoonpanossa. Nykyisellään bändissä ovat mukana sotakirveen haudanneet alkuperäisjäsenet laulaja Axl Rose, kitaristi Slash ja basisti Duff McKagan. Heidän lisäkseen lavalle nousevat kitaristi Richard Fortus, kosketinsoittajat Dizzy Reed ja Melissa Reese sekä rumpali Frank Ferrer.

Mitä pidit jutusta?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa