Lukuaika: Kevät alkoi, mutta Malagassa lavastetaan joulua Netflixiin

Kevät alkoi, mutta Malagassa lavastetaan joulua Netflixiin

New York

Maaliskuu on kevään ensimmäinen kuukausi, mutta Malagassa tallustaa Joulupukki joulukoristeiden keskellä. Jopa joulukojuja on pystytetty katukuvaan. Malagan Plaza de la Constitución näyttää palanneen ajassa joulukuuhun.

Syynä jouluiselle lavastukselle on Malagassa 1987 syntyneet kirjailija Javier Castillon kirjan televisiosovituksen kuvaukset.

Lumityttö (La Chica de Nieve) -niminen kirja ilmestyi kirjakauppoihin 2020. Se oli suositun malagalaisen kirjailija Javier Castillon neljäs romaani.

Kirjan tapahtumat sijoittuvat New Yorkiin, missä 1998 vuoden kiitospäivän paraatissa vanhemmiltaan katoaa 3-vuotias tyttö.

- Mainos -

Jännityskirja kuljettaa tarinaa kahdella eri aikajanalla luoden mysteeriin uusia ulottuvuuksia. Jännityksen tiivistämisen lisäksi Castillon sanotaan olevan mestari myös hahmojensa tunteiden kuvaamisessa.

Suoratoistopalvelu Netflix kiinnostui kirjasta ja oikeuksista sarjaa varten.  

Malagalainen kirjailija Javier Castillo on yksi kolmesta viimeisimmästä espanjalaisesta kirjailijasta, joiden kanssa Netflix on solminut sopimuksen. Elisabeth Benavent ja Lucia-Asuè Mbomío saivat myös suoratoistopalvelulta mahdollisuuden tuoda kirjojensa hahmot näkyviksi miljoonille katsojille.

Paras esitetty arvaus Castillon teoksen kuvausten valmistumisesta on 2022–2023.

Kenties Netflixin katsojat tunnistavat Lumitytön New Yorkiin sijoittuvista tapahtumista jotakin tuttua täältä Aurinkorannikolta.

Kuvaukset Aurinkorannikolla jatkuvat perjantaihin 18. maaliskuuta asti.

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...