keskiviikko, helmi 28, 2024

Kevään riennot

Kevät tuli. Kuluneella viikolla vietettiin kevätpäivän tasausta ja viikonloppuna kelloja käännetään tunnilla eteenpäin, kohti juhannusta. Kohta kokko palaa.

Aurinkorannikon suomalaisyhteisön tapahtumakausi on kiivaimmillaan, mutta se on myös lähellä loppuaan. Jo ensi viikolla monet yhdistykset lyövät pillinsä tältä keväältä pussiin.

Toimintojen ajaminen alas jo näin varhaisessa vaiheessa tuntuu erikoiselta. Vuosi vuodelta vaikuttaa siltä, että suomalaiset viihtyvät Aurinkorannikon keväässä pidempään. Kenelläkään ei tunnu olevan kiire Suomen loskaan ja räntäsateeseen, jota joka vuosi jatkuu toukokuulle saakka.

Keväälle on vielä luvassa paljon tapahtumia. Superpesiksen avausviikonloppu huhtikuussa on muodostunut mukavaksi piristykseksi hiljaiseen kevääseen. Tänäkin vuonna sekä Aurinkorannikolla asuvat suomalaiset, että tänne saapuvat pesisturistit ottavat innokkaasti osaa sekä itse otteluihin, että myös oheistapahtumiin.

- Mainos -

Toinen kevään suomalaisia keräävä tapahtuma on jääkiekon MM-kisat. Joka vuosi ihmetyttää, mistä ne sadat suomalaiset löytyvät katsomaan matseja suomalaisiin ravintoloihin.

Meitä suomalaisia saattaa olla ympärivuotisesti Aurinkorannikolla enemmän kuin osaamme kuvitellakaan. Pitäisi varmaan järjestää jokin vetävä kesätapahtuma ja katsoa paljonko härmäläisiä kertyisi laadukkaan ohjelman äärelle heinäkuussa.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...