Kauas pilvet karkaavat?

Mustia pilviä on ollut taivaalla ja uusia lähestymässä, tämä on ollut näkymä jo jonkun aikaa, on kyse sitten maailman ja Suomen tilasta sekä Aurinkorannikolla säästä ja flunssasta.

Kevät tulee väkisinkin, konkreettisesti sen voi todeta täällä rannikolla kylmän helmikuun jälkeen, kun olemme saaneet nauttia ilman totaalisesta muutoksesta. Ennätysmäinen sitkeä ja laaja flunssa-aalto tosin häiritsee täydellisestä ilosta nauttimista. Lima ja kröhä ovat vaikeuttaneet ihmisten liikkumista ja kontakteja, tervehtimiseenkin on ollut pakko ottaa mallia Japanista.

Suomen eduskuntavaalit ovat myös selvä kevään merkki täälläkin. Tällä viikolla nämä vaalit toivottavasti pistää ihmiset liikkeelle räkätaudista huolimatta, sen verran on kinkkinen tilanne että jokainen ääni täältä Aurinkorannikolta tulee tarpeeseen.

Urheilun, eikä vähiten jääkiekon ansiosta keväästä tulee hyvin mielenkiintoinen. Voittaako vahva tamperelaiskaksikko enimmät mitalit, vai aiheuttaako Peltosen luotsaama Hifki katastrofin tamperelaisille.

Avasiko järkälemäiset stadilaiset Lukon? Porilaisille soisi sen jättiyllärin roolin mielellään, mutta heidän eväät on syöty ilmeisesti jo bussimatkalla manseen.

Suomen lätkämaajoukkue tavoittelee jälleen kultaa omissa kisoissa toukokuussa. Etkoissa suurin puheenaihe on tietysti Mörkö-Anttilan mahtuminen joukkueeseen surkean Kärpät kauden jälkeen, siinä koutsi Jalosen, mahtuuko vai eikö mahdu pulma.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Vesa Uusi-Kilponen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mistä tulee maailman parhaat viinit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...