Lukuaika: Kannabisklubi suljettiin Fuengirolassa

Kannabisklubi suljettiin Fuengirolassa

Fuengirolan poliisi on pidättänyt huumekauppaa harjoittaneen kannabisklubin omistajan. Pidätyksen yhteydessä klubi suljettiin.

Kannabisklubit ovat yksityisiä yhdistyksiä, jotka tarjoavat jäsenmaksua maksaville jäsenilleen kannabistuotteita. Jäsenet saavat käyttää kannabistuotteita klubien tiloissa.

Toimiakseen klubien on kuitenkin noudatettava melko tiukkoja ohjeita. Kannabiksen myynti tai kuljetus Espanjassa on edelleen rikos, josta voidaan määrätä 1–3 vuoden vankeusrangaistus.

Kyseisellä kannabisklubilla oli jo voimassa sulkemis- ja toiminnanlopettamisasetus useiden kansanterveysrikoksiin liittyvien valitusten vuoksi.

- Mainos -

Klubi harjoitti toimintaansa Fuengirolassa sijaitsevassa kaupallisessa liikekeskuksessa.

Alueen asukkaiden ja kauppiaiden toistuvien valitusten vuoksi paikallispoliisi ryhtyi seuraamaan kannabisklubin toimintaa. Siviiliasuissa toimiva poliisi seurasi asiakasliikennettä klubille ja sieltä ulos.

Kävi ilmi, että asiakkaat piipahtivat klubilla vain muutaman minuutin ajan. Poliisi epäili, että asiakkaat kävivät ostamassa klubilta ulos kannabistuotteita.

Poliisi pysäytti muutaman klubilta ulos tulevan asiakkaan ja löysi heiltä kannabistuotteita, jotka oli kääritty samoihin kääreisiin, joita löytyi myöhemmin klubilta. Näin pystyttiin myöhemmin todistamaan, että kannabistuotteet oli ostettu klubilta.

Lopulta 26. maaliskuuta siviilipukuiset agentit pysäyttivät omistajan klubin edustalla ja ilmoittivat hänelle, että klubin kaikki toiminta oli lopetettava sulkemisasetuksen nojalla.

Omistaja potki poliisia ja pyrki pakoon, mutta neljä poliisin agenttia pysäyttivät hänet.

Pidätyksen yhteydessä poliisin agentit takavarikoivat kannabisklubilta 720 grammaa marihuanaa, 302 grammaa hasista, 18 THC:tä sisältävää keksiä, 12 pulloa hasishartsia ja pienempiä määriä muita huumausaineita.

Klubin tilat suljettiin ja sinetöitiin.

- Mainos -

Espanjassa kannabiksen käyttö yksityisessä paikassa sekä hallussapito ja kasvatus omaan käyttöön on dekriminalisoitu. Kannabiksen myynti tai kuljetus on kuitenkin edelleen rikos.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on Wapun ykkösherkku?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...