Juhlakansa täytti Fuengirolan – tältä feria-tunnelma näytti, katso kuvat

Perjantaina alkaneet Fuengirolan feriat on saatu hyvään vauhtiin. Juhlakansa on ollut liikkeellä iloisena ja tyylikkäänä.

Tänään maanantaina 9.10. vietetään ferioilla lasten päivää, ja juhlien päänäyttämöllä Palacio de la Pazissa esiintyy klo 18 CantaJuegos. Tiistaina 10.10. esiintyy Taburete, keskiviikkona 11.10. kahdesti Espanjaa Euroviisuissa edustanut Serafín Zubiri ja päättäjäispäivänä 12.10. vuorossa onkin jo perinteiseen tapaan flamencofestivaali.

Lastenpäivän konsertti alkaa siis klo 18, muina päivinä klo 22.

Avajaistilaisuus juhlittiin Palacio de la Pazissa perjantai iltana Kuva Fuengirolan kaupunki

Rauhanpalatsin ohella lähes kaikissa feria-alueen casetoissa on ohjelmaa, kuten musiikkia ja tanssia, virvokkeita unohtamatta. Joten jos tanssijalkaa kutittaa, tai muuten vaan juhlahumu houkuttaa, niin valinnanvaraa löytyy.

Ferioiden virallinen ohjelmalehtinen löytyy sähköisenä versiona osoitteesta www.fuengirola.es/programa-feria-del-rosario-2023/.

Ferioiden avajaisjulistuksen suorittanut Javi Serrano intoutui laittamaan myös jalalla koreasti Kuva Fuengirolan kaupunki
Rauhanpalatsi oli avajaisiltana ääriään myöden täynnä Kuva Fuengirolan kaupunki
Casetoissa juhlatunnelma koettelee kattorakenteita
Pormestari Ana Mula vas viihtyi lauantaina ferioilla mm paikallisen tv kanavan haastattelussa Kuvakaappaus Fuengirola TV
Upeissa puvuissa kelpaa poseerata
Lain kourakin jalkautuu ferioille niin kahdella kuin neljällä jalalla
Myös hevoset on puettu parhaimpiinsa

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Jos presidentinvaalit pidettäisiin nyt, ketä äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...