Ajankohtaista Viihde

Juha Vainio 80 vuotta -juhlakonsertti

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Muiden muassa Ile Vainio & Fuge Sisters tulkitsevat Junnu Vainion klassikkokappaleita juhlakonsertissa.

Juha Vainio viettäisi tänä vuonna juhlavuotta, mikäli luoja olisi suonut pidemmän elämän. Vainion elämäntyötä kunnioitetaan mittavalla juhlakonserttikiertueella, joka alkaa Aurinkorannikolta ensi viikolla.

Juha Vainio viettäisi tänä vuonna juhlavuotta, mikäli luoja olisi suonut pidemmän elämän. Vainion elämäntyötä kunnioitetaan mittavalla juhlakonserttikiertueella, joka alkaa Aurinkorannikolta ensi viikolla.

Rakastettu ja legendaarinen taiteilija ja lauluntekijä Juha Vainio täyttäisi nyt 80 vuotta. Hän menehtyi vain 52-vuotiaana vuonna 1990 Sveitsissä. Mutta hän ehti tehdä meille liki 2.000 loistavaa laulua, joista kuulemme juhlakonsertissa monia klassikoita, sekä yllätyksiä. 2018 on Mestari Juha Vainion juhlavuosi, joka kuuluu meille kaikille!

Juhan laulut soivat koko kansan sydämissä, joita nyt nuoremman polven kokeneet ja hienot artistit esittävät Ravintola Kukossa torstaina 15.3. ja perjantaina 16.3.

Mukana mm. Ilkka Vainio, Janus Hanski, Luumu Kaikkonen, Pekko Simonsuuri, Arinna & Tuisku, FugeJuke,
sekä kiven kova Viihteen Kenttämiehet. Lavalle saattaa nousta myös yllätysvieraita.

Juha Vainion juhlakonsertissa kuullaan. mm. Albatrossi, Vanhoja poikia viiksekkäitä, Sellaista elämä on, Mun sydämeni tänne jää, Keihäsmatkat, Elämää ja erotiikkaa, Apteekin ovikello, Yksinäinen saarnipuu, Käyn ahon laitaa, Rööperiin, Huomenta Suomi, Kotkan poikii, Muisto vain jää.

Lisäksi Ilkka Vainio, Juhan poika kertoo uskomattomia tositarinoita mestarin elämästä.

Lippuja konsertteihin saa Centro Finlandian Infosta tai soittamalla puh. +34 646 111 203. Liput maksavat ennakkoon 15e ja ovelta 18e.

 

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa