Juha Laitilan Pikkujoulushow tiistaina

Nyt voi hyvillä mielin viettää iloista pikkujoulua ja siirtyä nauruhermot hykerrellen, lauluja rallatellen kohti joulua. Oppaana toimii laulun lyömä koomikko Juha Laitila.

Matkalla selviää myös, miten Mikko-sika on joutunut Mallorcalle ja kun Joulupukilla on huono päivä, Joulupukki puree ja lyö.

Trump rymistelee taas ja Tartsi, Sauli sekä iso liuta muita värikkäitä julkkiksia osallistuvat reippaasti pikkujoulutarinoihin ja lauluihin. Musiikkia onkin tunneskaalan laidasta laitaan, naurusta haikeuteen, tästä päivästä nostalgiseen eiliseen.

Juha Laitilan imitaatio- ja sketsihahmot ovat karikatyyrejä alkuperäisistä henkilöistä. Omat käsikirjoitukset takaavat, että jutut voivat olla juuri tästä päivästä, eivätkä ne tule muualla vastaan. Hänen hahmonsa yllättävät herkullisella tavalla käyttäytyen ja kertoen uskomattomia tarinoita. Ehkä ennakoiden tulevaa?

- Mainos -

Musiikillisesti Juha Laitilan show´ssa liikutaan huumorimusiikista liikuttaviin ikivihreisiin ja jopa otteisiin oopperasta. Vuosien harjoittelu, kokemus ja ammattitaito kuuluvat laulujen monipuolisissa ja tunteisiin vetoavissa tulkinnoissa. Juha Laitila on alun perin laulaja ennen koomikon, imitaattorin ja näyttelijän uraansa.

Nauraen ja laulaen kohti Joulua –  Juha Laitilan pikkujoulushow Ravintola Kukossa tiistaina 13.12. Varaa lippusi (15€) ennakkoon sähköpostitse kukko.events@gmail.com

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...