Joulun aikaan

Kahdessa paikassa asumisessa on omat ongelmansa, niin meilläkin.

Asiaa ei helpota ainakaan, kun on tekemisessä verottajan ja hyvinvointialueen kanssa. Ne kun kommunikoivat vaan vanhanaikaisesti kirje systeemillä. Sähköposti on pannassa yksityisyyden vuoksi.

Tärkeät asia voivat maata eteisen postipinossa kuukausitolkulla, jos ei ole luotettavaa säännöllistä assistenttia, joka hoitaa eteenpäin tiedottamisen.

Toki on omavero ja omakanta joista voi katsoa asioita, mutta kun tiedotukset niihin tulevat miten sattuu, yleensä melkoisella viiveellä.

- Mainos -

Tulisi edes huomautus tulleista posteista esimerkiksi sähköpostiin, kun palvelu näitä kautta vielä takkuilee. On myös mahdollista etten ole ”hiffannut” jotakin asiaa. Joka tapauksessa on ihan paikallaan pikku breikki tänne oman kielen Raumalle hoitamaan aika erilaisia asioita, joita ei voi selvittää nettisivujen robottien kanssa.

On myöskin hienoa että on näitä samanhenkisiä pyhiä, joista on valitettavasti se rauha kadonnut. Väkisinkin tulee mieleen ne lapsuusajan jouluaatot rauhallisesti palavien kynttilöiden valossa odottaen maltillisesti parin joululahjan saamista aaton saunan ja joulu ruokailun jälkeen, kiitollisena perheen yhdessä olemisen mahdollisuudesta, joka ei kaikille valitettavasti ole totta.

Ikuisena muistona ovat ne lasten ilmeet jotka ensi kertaa kohtaavat joulupukin, sen verran olen ollut naamarin takana. Meinaa silloin pokka pettää. Tämän elämyksen soisi jokaiselle lapselle.

Antakaa lasten tulla tyköni. Viisaan miehen neuvo sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Hyvää ja Rauhallista Joulua, myöskin ensi vuotta.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Vesa Uusi-Kilponen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...