Ajankohtaista Viihde

Jazzlegenda tanssittaa Kukossa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Kari Fall täytti vuosi sitten juhlavat 75 vuotta. Keikkamuusikon uraa miehellä on takanaan jo yli 60 vuotta.

Jazzlegenda Kari Fall ja pianisti Jan Malms ovat hedelmällinen duo. Kokeneet miehet soittavat yhdessä svengaavasti tanssittavaksikin sopivaa musiikkia. Duon ohjelmisto koostuu lähinnä tutuista evergreeneistä,  kuten Twilight time , Sway, Only love me ja Strangers in the night. Mukana on sopivasti lattareita, jotta vauhti illassa säilyy ja lantiot lähtevät liikkeelle.

Kari Fall on saanut jazzliiton myöntämän jazzlegenda -arvonimen. Fall on ollut 50-luvun lopulta saakka aivan keskiössä, kun puhutaan suomalaisen jazzin kehityksestä. Hän on toiminut sekä soittajana että solistina lähes kaikissa merkittävissä suomalaisissa big bandeissä ja on keikkaillut käytännössä kaikkien suomalaisten jazz-muusikoiden kanssa. Moni muistaa hänet myös Kalastajatorpan lavalta, missä hänen orkesterillaan oli kiinnitys vuodesta 1970 aina 80-luvun puoliväliin saakka.
Kari Fall on asettunut pysyvästi asumaan Aurinorannikolle. Se lupaa meille kaikille hyvää, näin kovan tason ammattimiehille on aina tilausta.

Fall ja Malms esiintyvät ensi lauantaina (19.1.) Kukossa. Koska herrasmiesmuusikoiden musiikki menee suoraan jalan alle, ravintolassa jätetään sopivasti lavan eteen tilaa tanssihaluisille. Lippuja saa ennakkoon Centro Finlandian Infosta.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa