Jarkko Nieminen: ”Mahtavat puitteet”

Suomi lähtee hyvillä mielin haastamaan hallitsevaa Davis Cup mestaria Kanadaa. Joukkueen kapteeni Jarkko Nieminen kehuu olosuhteita ja järjestelyjä.

Tenniksen Davis Cupin finaaliturnaus pelataan tiistaista sunnuntaihin 21. -26. marraskuuta Málagassa. Pelipaikkana toimii Palacio de Deportes José María Martín Carpena, joka on myös Málagan koripalloylpeyden, Unicajan kotikenttä.

Lue myös: Davis Cup -huuma nousee – Tältä peliareenalla näyttää nyt

Finaaliturnauksen tervetulococktailit ja virallinen avajaisillallinen nautittiin sunnuntai-iltana Palacio de la Aduanan upeissa tiloissa Málagan keskustassa.

Myös Davis Cupin massiivinen pokaali oli näytillä avajaiskekkereillä.

- Mainos -

Kokkareiden yhteydessä Suomen joukkueen ykkösiskijä Eemil Ruusuvuori ja kapteeni Jarkko Nieminen ehtivät lyhyesti kertoa Fuengirola.fi:lle miten valmistautuminen historialliseen finaaliturnaukseen on sujunut. Haastattelun voit katsoa alta.

 

Finaaliturnauksen avauksessa Suomen joukkue (Kuvassa vasemmalta: Eemil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Patrick Kaukovalta, Harri Heliövaara, Jarkko Nieminen ja Patrik Niklas-Salminen) kohtaa hallitsevan maailmanmestarin, viimevuotisen Davis Cupin voittajan Kanadan.

 

Eemil Ruusuvuori ja Félix Auger-Aliassime ovat erittäin todennäköinen taistelupari kun Suomi ja Kanada kohtaavat tiistaina.

 

Finaaliturnauksen johtaja Feliciano López (keskellä) ja Málagan pormestari Francisco de la Torre (oik.) kehuivat kilvan sekä tennistä että Málagaa.
Tämä joukkue Suomen pitäisi tiistaina kaataa. Kanada on hallitseva maailmanmestari.

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi, kuvat ja video: Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...