Ilmanvaihto kuntoon, ratkaisu homeongelmiin

Aika monet home- ja muut sisäilman ongelmat Espanjassa johtuvat puutteellisesta tai olemattomasta ilmanvaihdosta. Usein asian saa kohtuullisin kustannuksin korjattua, kertoo Construcchicos yrityksen toimitusjohtaja Jani Helin.

Construcchicos S.L. on viime elokuussa Aurinkorannikolle perustettu yritys, joka tekee kaikkea rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvää. Uutena asiana Aurinkorannikolle Construcchicos on ottanut repertuaariinsa nimenomaan ilmanvaihtoasiat.

Se että asunnossa on ilmalämpöpumppu, ei tarkoita ilmanvaihtoa. Pumppu kyllä viilentää ja lämmittää, mutta se pyörittää asunnossa jo olevaa ilmaa, uutta ei tule eikä vanha poistu.

- Mainos -

-Toimimme jälleenmyyjänä ja yhteistyökumppanina AJM-palvelulle. Se on Costa Blancalla kahdeksan vuotta toiminut ilmanvaihtoratkaisuihin keskittyvä yritys. Heidän opeillaan ja tuotteillaan teemme ilmanvaihtoratkaisut alusta loppuun.

Ilmanvaihto lähtee siitä, että asunnossa on oltava riittävä määrä poistoilma- ja korvausilmaventtiilejä. Construcchicos hoitaa koko projektin alkaen timanttiporauksesta.

-Asentamamme poistoilmapuhaltimet toimivat aurinkoenergialla, joten asunnon voi huoletta jättää pidemmäksikin aikaa tyhjilleen. Ilma vaihtuu, vaikka sähköt asunnosta muuten katkaistaisiinkin.

Juuri loma-asunnoille, jotka jätetään välillä useammaksikin kuukaudeksi tyhjilleen, ilmanvaihto on huoneiston kunnon säilymisen kannalta välttämätön. Jos asunto on umpio, asukasta saattaa muutaman kuukauden poissaolon jälkeen odottaa ikävä yllätys.

-Me saamme poistettua sellaiset ongelmat, jotka aiheutuvat ilman kosteudesta. Kosteus ja pöly yhdessä ovat hedelmällinen kasvualusta homeelle. Jos talossa on tapahtunut esimerkiksi vesivahinko, siihen ilmanvaihtokaan ei lopullista ratkaisua tietenkään tuo.

Kaikki rakentamisesta

Ilmanvaihtoratkaisujen lisäksi Construcchicos tekee myös kaikenlaiset remontit ja rakentaa tarvittaessa vaikka kokonaisen talon.

-Meillä on monipuolista osaamista kaikkiin rakennusalan töihin. Meidät voi tilata tekemään pieniä korjauksia, kylpyhuoneremontteja tai vaikka koko asunnon uudistamiseen. Kaikki muu hoituu omalla porukallamme, putkiasennukset teetämme alihankkijoilla. Muutenkin olemme pyrkineet verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa niin, että voimme tarjota mahdollisimman kattavat palvelut.

- Mainos -

Keitä me olemme?

Ketä nämä Construcchicos eli suomeksi rakennuspojat ovat? Yrityksen perusti joukko rivakoita nuoria miehiä, jotka tutustuivat yhteisessä työpaikassa ja harrastusten parissa. Nelikko omistaa yrityksen tasaosuuksin.

Construcchicos Fuengirola S.L.

Jani Helin, toimitusjohtaja

- Mainos -

-17 vuoden kokemus sähkötöistä. Kattava kokemus kaikesta rakentamisesta ja remontoinnista.

Santtu Salmela, myyntipäällikkö

-Kirvesmies, pitkä kokemus myös työnjohdollisista tehtävistä

Jesse Putkuri, varatoimitusjohta

-Vankka kokemus maansiirto- ja rakennustöistä.

Janne Sarkkinen

-Kansainvälistä kokemusta rakentamisesta ympäri maailman

Ota yhteyttä ja kysy lisää: construcchicos@gmail.com tai puhelimitse +34 699443444

Löydät heidät myös Facebookista

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...