Lukuaika: Hola, olen uusi päätoimittajanne

Hola, olen uusi päätoimittajanne

Saanen esittäytyä: olen pian espanjalaistuva, tämän lehden tuleva päätoimittaja. Hauska tutustua, mucho gusto, kuten meillä palmulandiassa on tapana toivottaa.

Moni saattaa toki meikäläisen tunteakin tai ainakin tunnistaa: olen työskennellyt media-alalla Suomessa yli 30 vuotta. Viimeksi vahvasti viihdebisneksessä eli Suomen luetuimman viihdelehden Seiskan peräsimessä sekä tv-lehti Katson päätoimittajana. Sitä ennen olen ollut toimittajana muun muassa kaupunkilehti Turkulaisessa ja City-lehdessä.

Koska matkailu ja esiintyminenkin ovat olleet aina lähellä sydäntäni, olen saanut olla myös isännöimässä lukuisia lukijamatkoja ympäri maailman esimerkiksi Karibian-risteilyillä sekä juontanut vuosikausien ajan erilaisia tapahtumia maalla ja merellä, viimeksi Suurtanssit-risteilyjä Silja Linella.

Espanja on minulle tuttu maa, sillä olen asunut täällä muutaman kauden ajan työskennellessäni nuorempana matkaoppaana. Kaikki Espanjan turistikohteet Kanarialta Mallorcalle tulivat tutuiksi. Kielikin tarttui niin hyvin, että osaan sitä vieläkin.

- Mainos -

Aurinkorannikko on ollut minulle kuin toinen koti jo useamman vuoden täällä sijaitsevan kakkosasunnon ansiosta. Tai pianhan siitä tulee ykköskoti.

Aloitan Fuengirola.fi:n päätoimittajana vuodenvaihteessa. Kaikkien tuntema Antti Pekkarinen ei katoa minnekään, vaan pysyy tanakasti toiminnassamme mukana, jatkossa eri tittelillä: toimitusjohtajana Antti ottaa entistä enemmän roolia myynti- ja tapahtumapuolella.

Älkääkä peljätkö, Fuengirola-lehdestä ei tule Aurinkorannikon Seiskaa. Minulla on vuosikausien kokemus kaupunki- ja paikallislehdistä ja tiedän, että täällä asuville luotettavat ja hyvin tehdyt paikallisuutiset ovat tärkeitä. Niiden tekemistä jatkamme, samoin suomalaisten arjesta ja elämästä Espanjassa raportointia.

Luotettavuus, asiantuntevuus ja viihdyttävyys ohjaavat tekemistämme, ilon kautta.

Fuengirola-lehdessä työskentelee rautaisia journalismin ammattilaisia, joiden joukkoon on ilo tulla. Lehteä ja verkkoa tehdään ammattitaidolla ja -ylpeydellä, uutisvalinnat tehdään aina journalistisin perustein ja lukijoita palvellaan joka päivä. Lehti voi hyvin, ja se on lunastanut paikkansa Aurinkorannikon ykköslehtenä.

Kehitämme etenkin Fuengirola.fi:n verkkosisältöjä vahvasti. Internet on lähentänyt maailmaa, ja Suomessakin luetaan yhä enemmän Aurinkorannikon asioista. Niitä tarjoamme verkossa entistä laajemmin. Esittelemme paikallista kulttuuria ja annamme mm. hyödyllisiä käytännön ohjeita siihen, miten Espanjassa arjessa pärjää.

Tammikuussa 2024 aloittava päätoimittaja Jari Peltomäki Espanjan-kotinsa terassilla Pepe-koiransa kanssa.

Ennen kuin Espanjan-arki itselleni koittaa, edessä on paperiasioiden hoitoa ja muuttohommia. Kahden lapsen isänä tekemistä riittää. Pepe-koiramme viihtyy isäntänsä tavoin valossa ja lämmössä. Sekin odottaa muuttoa innolla. Nimestään huolimatta hän on ihan suomalainen hännänheiluttaja.

Paseolla on muuten sattunut hauskoja tilanteita, kun olen ulkoiluttanut hauvaa ja kutsunut Pepeä nimeltä: puolet ohikävelevistä herroista on huudahtanut, jotta que? Mitä?

- Mainos -

Jari Peltomäki, 53, aloittaa Fuengirola.fi:n päätoimittajana 1.1.2024. Hän on myös osakkaana koko konsernin toiminnassa yhdessä Antti Pekkarisen, Jukka Salmisen ja Vesa Uusi-Kilposen kanssa.

Artikkelin kirjoittaja

Jari Peltomäki
Kirjoittaja on Fuengirola.fi lehden tuleva päätoimittaja.
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...