Hevoskärryn kuljettaja mursi turistin nenän Málagan keskustassa

Kansallisen poliisin agentit ovat pidättäneet hevoskärryjen kuljettajan Málagassa, koska kuskin epäillään murtaneen turistin nenän ja lyöneen häntä kolme kertaa, kun turisti oli tyytymätön palvelun hintaan ja reittiin.

Tutkittu, 32-vuotias hevoskärryjen kuljettaja, on pidätetty epäiltynä väkivaltarikoksesta.

Välikohtaus tapahtui 29. kesäkuuta noin klo 21.30 Málagan kaupungin Plaza de la Marinan läheisyydessä.

Turisti oli ennen ajelua sopinut kuskin kanssa tietystä reitistä ja maksusta. Ajelun jälkeen turisti osoitti tyytymättömyytensä palveluun ja turistin ilmoituksen mukaan kuski oli lyönyt häntä kolme kertaa kasvoihin.

- Mainos -

Turisti meni Ulkomaan turistiapupalveluun tekemään valituksen hyökkäyksestä, ja häntä neuvottiin menemään sairaalaan, jossa hänet voitaisiin hoitaa esittämiensä vammojen vuoksi.

Poliisin tiedotteen mukaan, turisti joutui hyökkäyksen jälkeen sairaalaan, jossa häntä hoidettiin nenämurtuman sekä kasvojen ja vasemman kyynärpään mustelmien vuoksi.

Saatuaan ensiapua sairaalassa, turisti liitti kanteluunsa vammailmoituksen, joka sisälsi nenämurtuman sekä mustelmia kasvoissa ja vasemmassa kyynärpäässä.

Kuljettajan pidätys tapahtui päiviä sen jälkeen, kun uhri ilmoitti tapahtumista ulkomaan turistipalvelulle (SATE) Málagassa ja tunnisti myöhemmin kimppuunsa hyökänneen hevosvaunun kuljettajan.

Pidätetty hevoskärryjen kuljettaja luovutettiin Málagan tuomioistuin 10 käsiteltäväksi.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...