Lukuaika: Haaste leijonilta kaikille suomalaisille

Haaste leijonilta kaikille suomalaisille

Järjestimme viime viikolla hyväntekeväisyystanssit ukrainalaisten avustamiseksi . Toistasataa henkilöä tuli paikalle jossa paella-lounaan lomassa kuulimme täällä asuvilta ukrainalaisilta heidän mietteitään ja kokemuksistaan tästä brutaalista Venäjän aloittamasta sodasta.

Tanssitapahtuma meni todella hienosti, saimme mukavasti kerättyä rahaa Ukrainan hätään.

Olemme sopineet että tuotto lahjoitetaan ukrainanhata.fi kautta uunien valmistukseen ja toimituksiin, tarve on talven tehdessä tuloaan erittäin kiireellistä ja tärkeää.

 

- Mainos -

Keskustelimme tästä keräyksestämme myös suomalaisen seurakuntamme papin Jarmo Karjalaisen kanssa ja hän kiinnostui  kovasti asiastamme sillä seurauksella että seurakunta lahjoittaa eilisessä jumalanpalveluksessa kerätyn huomattavan suuruisen kolehdin keräykseemme.

 

Klubi Presidenttimme Leevi Hakola oli eilen yhteydessä Hannu Haukkaan, joka tätä ”Ukrainan hätä” projektia vetää. Hannu lähti tänään aamulla takaisin Ukrainaan ja on tänään Presidentti Zelenskyin neuvonantajan kanssa tapaamisessa puimassa avuntarvetta ja sen ohjauksesta niitä kipeimmin tarvitseville. Hannun Ukrainassa luomat yhteydet ja avustustoiminta on aukaissut pääsyn suoraan etulinjaan mihin esim SPR;llä tai vastaavilla järjestöillä ei sitä ole. Projektia ohjataan Ukrainan valtion avustuksella. Voimme olla varmoja, että apu menee todella perille mahdollisimman pienillä kuluilla.

 

Ukrainassa valmistetaan uuneja nyt kahdessa tehtaassa, uuni maksaa kotiin toimitettuna ja asennettuna 100€ / kappale. Tällaisen uunin etu on se että sillä saadaan lämmitettyä asunto tai kellari ja siinä voidaan valmistaa ruokaa. Hannun järjestö on juuri perjantaina tilannut tehtailta 1400 uunia lisää, rahan tarve on siis merkittävä.

Tansseista saamamme tuotolla 1084€ j lisättynä eilisellä seurakunnan keräämällä kolehdilla 1.039€ saamme hankittua 21 uunia. Tämän lisäksi useat Klubimme jäsenistä ovat jo lahjoittaneet henkilökohtaisena avustuksena ”oman” uunin  keräykseen.

 

- Mainos -

Kaiken edella kirjoitetun lisäksi meille virisi idea haastaa koko suomalainen Aurinkorannikon yhteisö talkoisiin nimittäin sellainen että meistä jokainen joka haluaa ja jolla on mahdollisuutta maksaisi yhden uunin tähän samaan lähetykseen minkä olemme viimeistään ensi viikon alussa lähettämässä.

 

Olethan sinäkin valmis tukemaan Ukrainaa säilyttämään itsenäisyytensä ja luomaan lämpöä siellä kylmissään asuville ihmisille joten

 

Rohkenemme siis haastaa myös sinut lahjoittamaan 100€ tällä viikolla Leijonien tilille;

Club de Leones Torremolinos/Suomi tilinumero ES66 3058 0860 7927 2040 4883

Merkitse viestikenttään ”uuni Ukrainaan”

 

- Mainos -

Leijona-terveisin

Ilkka Fonsén

Aurinkorannikon Leijonat

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...