Lukuaika: Fugesingersien show sai mausteensa laululeiriltä

Fugesingersien show sai mausteensa laululeiriltä

Laulushowryhmä Fugesingers valloitti estradit ensi kertaa vuosi sitten syksyllä ja veti katsomot täyteen. Tälle kaudelle porukka on valmistellut kokonaan uuden show:n Laulusta kuplien.

Uutta show:ta on treenattu Suomelassa keväästä lähtien viikottain, kesätauolle jokainen sai kotiläksyksi sanojen opettelemista ja syyskuusta lähtien intensiiviset treenit jatkuivat. Fugesingersin riveissä nähdään tällä kaudella paljon uusia kasvoja. Kokonaan uusi ohjelmisto ja erilaiset tyylilajit ovat haastaneet myös konkarilaulajat.

Laulun lisäksi leirillä rentouduttiin ja vietettiin mukavaa aikaa yhdessä.

Jo keväällä Fugesingers päätti, että uutta show:ta halutaan hioa syksyllä kahden päivän laululeirillä. Paikaksi valikoitui Anne Österlundin sekä Jaana ja Petri Haakanan vetämä Finca la Loma Velez, Velez-Malagassa.

”Laululeirille lähteminen oli aivan paras päätös!” kertoo kapellimestari Kari Alajuuma. ”Kauniit vuoristomaisemat ja irtautuminen tutuista ympäristöistä antoivat intensiivisen harjoittelun lisäksi mahdollisuuden tutustua toinen toisiimme syvemmin.”

- Mainos -

Finca la Loma Velezin väki oli innoissaan saadessaan Fugesingersin heille leirille. ”Olipa hyvin erilainen viikonloppu, jossa nauru ja laulu raikui vielä treenien jälkeenkin pitkälle iltaan! Niin positiivinen, sydämellinen ja ihana porukka.” Kaikki kolme majatalon omistajaa hankkivatkin heti liput Las Palmerasin konserttiin. ”Mahtavaa päästä sitten näkemään valmis show” iloitsee Anne Österlund.

Fugesingersin Laulusta kuplien show ensi-ilta on torstaina 2.11. klo 18 Nuriasolissa, pääkonsertti on tiistaina 15.11. kello 18 Las Palmerasin isossa salissa.

Lippuja voi hankkia Dos Renosista, Ole-lehden toimituksesta, Q Barista, Suomelasta, Reflasta, sähköpostitse fugesingers@gmail.com tai tuntia ennen ovelta.

Iloisia kuorolaisia leiritunnelmissa.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...