Koronaseuranta Uutiset

Fuengirolalle lähes 280.000 euroa lisärahoitusta

Fuengirolan kaupunki on saanut Andalusian maakuntahallitukselta reilut 277.000 euroa koronaviruksen aiheuttamien sosiaalikulujen paikkaamiseen.

 

Andalusian maakuntahallitus on jakanut Fuengirolan kaupungille tarkalleen 277.303,43 euroa rahaa, joka on peräisin Euroopan sosiaalirahastosta. Näin on haluttu paikata sitä, että Espanjan hallitus ei ole saanut toistaiseksi jaettua näitä avustuksia.

Fuengirolan rahastosta vastaava Rosana Bravo (kuvassa) kertoo, että rahat on käytetty kaupungin hädänalaisimpien auttamiseen. Joukossa on muun muassa noin 350 perhettä, joiden taloudellinen tilanne on koronakriisin vuoksi erittäin vaikea. Perheitä on avustettu muun muassa sähkö- ja vesilaskujen maksamisessa sekä välttämättömien elintarvikkeiden hankinnassa.

Perheiden lisäksi apua on tarjottu myös ikäihmisille. Kaupungin henkilökunta on ollut yhteydessä jopa 3.000 kaupungin iäkkääseen asukkaaseen tarjotakseen apua asioiden hoidossa viruspandemian aikana.

Mitä pidit jutusta?
+1
77
+1
6
+1
0
+1
2
+1
0
+1
2

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa