Fuengirola panostaa suomalaisten matkailuun

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Fuengirolan kaupungin turismista vastaava kaupunginvaltuutettu Rodrigo Romero ja turistitoimiston tapahtumavastaava Ana Maria Flores ovat innoissaan ensi tammikuun Suomi-projektista. (Kuva: Antti Pekkarinen)

Fuengirolan turismista ja kulttuurista vastaava kaupunginvaltuutettu Rodrigo Romero vieraili viime tammikuussa Helsingin Matkamessuilla. Hän näki tapahtumassa erinomaisen tilaisuuden kertoa suomalaisille Fuengirolan matkailun mahdollisuuksista. Kaupunki on päättänyt lähteä isosti mukaan ensi tammikuun messuille.

Fuengirolan turismista ja kulttuurista vastaava kaupunginvaltuutettu Rodrigo Romero vieraili viime tammikuussa Helsingin Matkamessuilla. Hän näki tapahtumassa erinomaisen tilaisuuden kertoa suomalaisille Fuengirolan matkailun mahdollisuuksista. Kaupunki on päättänyt lähteä isosti mukaan ensi tammikuun messuille.

– Matkamessut on juuri oikean kokoinen tapahtuma meille. Kun panostamme osaston kokoon ja näyttävyyteen riittävästi, tavoitamme matkailevia suomalaisia tehokkaasti. Siksi olemme jo melko pitkällä ison osaston suunnittelussa tammikuun messuille, Romero sanoo.

Romero uskoo Fuengirolan vetovoiman lisääntyvän suomalaisten keskuudessa tulevaisuudessa.

-FugeFest ja Superpesis ovat viime vuosien innovaatioita. Uskon että nämä tapahtumat kasvavat entisestään, ja muita isoja ja pieniä suomalaisten järjestämiä tapahtumia syntyy lisää.

Fuengirolan kaupunki aikoo panostaa reilusti ensi tammikuun vierailuunsa Helsingissä. Romero on aloittanut neuvottelut Turismo Costa del Solin kanssa kulujen jakamisesta itse osaston rakentamisessa.

-Rahaa ei koskaan ole määrättömästi. Siksi haemme erilaisia yhteistyökumppaneita jakamaan kustannuksia. Mitä vähemmän kaupungin tarvitsee maksaa lattiasta ja seinistä, sitä enemmän rahaa jää kaikkeen toiminnallisuuteen.

Itse messuosaston lisäksi tarkoitus on tuoda Fuengirolaa ja sen mahdollisuuksia esille muillakin kiinnostavilla foorumeilla.

-Alustavia suunnitelmia on Fuengirola-partyn järjestämisestä Helsingin keskustassa. Tilaisuuteen voisi kutsua erilaisia suomalaisia tahoja, joilla on intressiä toimia Fuengirolassa. Esimerkiksi FugeFestin artisteja voisi olla paikalla todistamassa kaupunkimme vetovoimaisuudesta. Myös kiinnostavat sidosryhmät liike-elämästä ja politiikasta olisi hyvä saada mukaan.

Fuengirolan kaupunki kutsuu yrittäjiä mukaan messuosastolle. Isojen hotellien kanssa on keskustelu jo pitkällä. Myös suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus liittyä seuraan. Mukaanpääsymahdollisuuksista ja -kustannuksista tiedotetaan heti, kun suunnitelma osaston rakenteesta on lyöty lukkoon. Kiinteistövälittäjät eivät voi osallistua yhteisosastoon, koska samanaikaisesti Helsingin Messuhallissa järjestetään ulkomaan asuntoja esittelevät messut.

Antti Pekkarinen

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa