Lukuaika: Fuengirola LIONS toivottaa taas lisää pelaajia mukaan

Fuengirola LIONS toivottaa taas lisää pelaajia mukaan

Rullakiekkokausi Fuengirolassa alkaa päästä jälleen täyteen vauhtiin. Harjoitukset pyörivät jo, ja perinteinen kaudenavausturnauskin häämöttää jo.

Fuengirolan rullakiekkoseura LIONS lähtee jälleen kovin odotuksin uuteen kauteen. Viime kaudella LIONSin joukkueet kruunattiin mestareiksi sekä Stilmat- että Andalusian liigassa.

Alkavalla kaudella LIONS lähtee jälleen yhdellä joukkueella Liga Stilmat sarjaan, joka on Espanjan kolmanneksi korkein sarjataso. Andalusian Liigaan LIONS lähettää viime kauden tapaan neljä joukkuetta: Barona, Vikings ja Latin Team osallistuvat ylempään alkulohkoon ja Blues alempaan alkulohkoon.

Juniorijoukkueita lähtee tähän kauteen viidessä ikäryhmässä: pre-Benjamin, eli 2015 syntyneet ja sitä nuoremmat; Benjamin, eli 2013-14 syntyneet; Alevín, eli 2011-12 syntyneet; Infantil, eli 2009-10 syntyneet ja Juvenil, eli 2007-09 syntyneet.

- Mainos -

Niin senioreihin kuin junioreihinkin otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Harjoitukset ovat jo alkaneet, ne ovat aiemmilta kausilta tuttuun tapaan tiistaisin ja torstaisin. Tarkemmat tiedot löytyvät seuran Facebook sivulta: facebook.com/LionsHockeyFuengirola.

LIONSin joukkueet avaavat pelikauden 2023-24 perinteisellä kansainvälisellä kotiturnauksella. Turnaus pelataan Santa Fen kentällä Los Bolichesissa 22. – 24. syyskuuta. Turnauksesta on lisätietoja luvassa hieman myöhemmin.

Tarkempia tietoja LIONSista ja joukkueeseen liittymisestä saa mm. sähköpostitse (fuengirolalions@gmail.com), Facebookista ja Instagramista.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...