Lukuaika: Fuengirola LIONS lähtee uuteen kauteen NHL-vahvistuksen kanssa

Fuengirola LIONS lähtee uuteen kauteen NHL-vahvistuksen kanssa

Tänä viikonloppuna pelataan Fuengirolan rullakiekkokentällä Andalusian liigaa. Paikallinen LIONS isännöi turnausta neljän joukkueen voimin, ja mukana miehistössä on myös entinen NHL-puolustaja Jonas Frögren.

Rullakiekon Andalusian liiga käynnistyi joidenkin joukkueiden osalta jo marraskuun alussa, mutta Fuengirola LIONSin joukkueet olivat ensimmäisen turnauksen vielä huilivuorossa. Tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina pelataan Fuengirolan kentällä, Santa Fe:n stadionilla toinen turnaus, ja tällä kertaa Fuengirolan joukkueet ovat tatamilla.

Andalusian liiga on ollut perinteisesti vahvasti Fuengirola LIONSin hallussa. Fuengirolalaisseura osallistuu sarjaan nykyään neljällä joukkueella: ylemmässä Senior-lohkossa pelaavat Barona, Vikings ja Latin Team. Alemmassa Promoción-lohkossa pelaa Blues.

Ylemmän Senior-lohkon voittaja kruunataan kauden päätteeksi Andalusian liigan mestariksi. Viimeiset kaksi kertaa mestaruustitteli on mennyt LIONSin Vikings-joukkueelle, joten keltapaidat lähtevät nyt hakemaan jo kolmatta perättäistä mestaruuttaan.

- Mainos -

Helpolla viikingit eivät kolmatta mestaruuttaan tule kuitenkaan saamaan. Siitä pitää osaltaan huolen jo ”sisarjoukkue” Latin Team, joka on vahvistanut rivejään mm. entisellä NHL-puolustajalla.

Punapaitaisen Latin Teamin peräpäässä luutii tällä kaudella ruotsalaispuolustaja Jonas Frögren, joka on pelannut mm. yhden kauden NHL:ssä Toronto Maple Leafsissä, ja yhden kauden KHL:ssä. Ruotsin maajoukkueessakin Frögrenille on kertynyt yli 60 ottelua.

Latin Teamin toinen uusi puolustuksen tukijalka on venäläinen Nikolay Syrtsov. Hän teki pitkän uran Venäjän jääkiekon pääsarjassa ennen KHL:n perustamista, edustaen mm. Pietarin SKA:ta ja Torpedo Nizhny Novgorodia.

Fuengirola LIONSin kolmen joukkueen rintaman täydentää Barona, joka on Latin Teamin ja Vikingisin tapaan Andalusian liigan kestomenestyjä.

Tänä viikonloppuna on siis luvassa erittäin kovatasoista rullakiekkoa, kun esimerkiksi nämä kolme fuengirolalaisjoukkuetta kohtaavat toisensa kolmessa paikallisottelussa. Näiden lisäksi ylemmän Senior-lohkon peleissä nähdään Macacos Sevillasta ja Lagartos Jaénista.

Alemmassa Promoción-lohkossa pelataan viikonloppuna myös. Tässä sarjassa Fuengirola LIONSin värejä puolustaa BLUES, joka nimensä mukaisesti pelaa sinisissä paidoissa.

Turnaus alkaa lauantaiaamuna jo klo 9:30, ja heti alkuun on luvassa tiukka paikallisvääntö, kun vastakkain ovat Barona ja Vikings. Lauantain viimeinen ottelu alkaa klo 18:30.

Sunnuntain avauskiekko putoaa niin ikään klo 9:30 ja turnauksen päätösottelu käynnistyy klo 14.

- Mainos -

Otteluihin on yleisöllä vapaa pääsy. Tarkemman otteluohjelman löydät Fuengirla LIONSin Facebook-sivulta Facebook.com/LionsHockeyFuengirola.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...