Fuengirola asentaa kaupungille kameroita ja äänimonitoreja lisäämään turvallisuutta

Fuengirola asentaa kaupungille kameroita ja äänimonitoreja tehdäkseen kaupungista turvallisemman ja kestävämmän. Aloite on osa kaupungintalon tavoitetta kohti älykaupunkia.

Parantaakseen mahdollisuuksiaan kehittyä älykkääksi kaupungiksi Fuengirolan kaupungintalo on julkistanut joukon toimenpiteitä, joihin kuuluu kameroiden asentaminen kunnan eri julkisiin tiloihin liikkuvuuden ja turvallisuuden parantamiseksi.

Hankkeesta ilmoitti tällä viikolla kaupungin innovaatiovaltuutettu Isabel González, joka kertoi, että kameroiden lisäksi eri liikealueille asennetaan myös äänitasovalvojat hallitsemaan ylimääräistä melua ja välttämään asukkaille aiheutuvaa haittaa.

Valtuutettu selitti, että Fuengirolan älykäs kaupunki -hanke keskittyy julkisten palvelujen innovaatioihin, joiden tavoitteena on kehittää kestävämpää kuntaa.

- Mainos -

”Näiden toimenpiteiden avulla voimme optimoida kuntien resursseja tehokkaammiksi ja kestävämmiksi. Kaikki nämä aloitteet ovat osa strategiaamme vastata YK:n Agendan 2030 kestävän kehityksen tavoitteisiin, erityisesti SDG 11:een, joka koostuu kaupunkien tekemisestä turvallisemmiksi, osallistavammiksi ja kestävämmiksi”, González sanoi.

Uusien kameroiden asennuksen myötä saadaan kerättyä tärkeitä tietoja esimerkiksi liikenneruuhkista ja seurattua ajoneuvojen kulkunopeutta.  Kameroiden avulla voidaan myös rekisteröidä ajoneuvojen rekisterikilpiä ja havaita vapaita pysäköintipaikkoja.

Kamerat asennetaan Calles Jacinto Benaventelle ja Martínez Catenalle, Avenida Los Bolichesille, Plaza de los Chinorrosille ja Plaza Anabel Condelle.

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...