Urheilu

Finnishgolf.com Open pelattiin Laurossa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Poikien sarjan voittaja Lukas Pany ja tyttöjen sarjan ykkönen Ana Garcia Picchi.

Finnishgolf-com Open -kisan voitot Espanjaan molemmissa sarjoissa.

Finnishgolf-com Open -kisan voitot Espanjaan molemmissa sarjoissa.

Järjestyksessä toinen Finnisgolf.com Open pelattiin 3.–5.1.2018 upealla Lauron kentällä. Sää suosi kaikkina kilpailupäivinä ja kenttä oli hienossa kunnossa. Kaikkiaan 83 pelaajaa starttasi kisaan. Pelaajista tyttöjä oli 20 ja poikia 63. Suomesta oli mukana 38 pelaajaa.

Tällä kertaa oli jaossa maailmanrankingpisteitä ja se näkyi kilpailijoiden tasossa. Paras pelaaja, joka osallistui kilpailuun, on maailmanlistalla sijalla 52. oleva Angel Hidalgo Porillo Espanjasta.

Poikien sarjassa peräti viisi parasta pelaajaa ovat Espanjasta. Voiton tuloksella -4 vei Lukas Pany, toinen oli Perdo Marin Santander tuloksella -2 ja kolmanneksi samalla tuloksella Angel Hidalgo Portillo -2. Paras suomalainen oli Otto Tolvanen tuloksella +8.

Voitto meni tyttöjenkin puolella Espanjaan Ana Garcia Picchille tuloksella +10. Suomeen tuli kolme seuraavaa sijoitusta: Elina Saksa +18, Kreetta Salonpää +20 ja Emilia Torvinen +21.

Kisassa palkittiin myös kolme alle 16 vuotiasta pelajaa. Fugeteamissä harjoitteleva ja suomalaista koulua käyvä Veikka Viskari oli hienosti kolmas tuloksella +14.

Kilpailujen järjestelyistä vastasivat Finnishgolf.com ja Fugeteam yhdessä Suomen Golfliiton, Andalucian federation, Lauron ja Suomelan golfkerhon kanssa. Jatkostakin on jo sovittu ja ensi vuonna kilpailu pelataan samaan aikaan tammikuussa.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa