Lukuaika: Finnishgolf.com Open pelattiin Laurossa

Finnishgolf.com Open pelattiin Laurossa

Finnishgolf-com Open -kisan voitot Espanjaan molemmissa sarjoissa.

Järjestyksessä toinen Finnisgolf.com Open pelattiin 3.–5.1.2018 upealla Lauron kentällä. Sää suosi kaikkina kilpailupäivinä ja kenttä oli hienossa kunnossa. Kaikkiaan 83 pelaajaa starttasi kisaan. Pelaajista tyttöjä oli 20 ja poikia 63. Suomesta oli mukana 38 pelaajaa.

Tällä kertaa oli jaossa maailmanrankingpisteitä ja se näkyi kilpailijoiden tasossa. Paras pelaaja, joka osallistui kilpailuun, on maailmanlistalla sijalla 52. oleva Angel Hidalgo Porillo Espanjasta.

Poikien sarjassa peräti viisi parasta pelaajaa ovat Espanjasta. Voiton tuloksella -4 vei Lukas Pany, toinen oli Perdo Marin Santander tuloksella -2 ja kolmanneksi samalla tuloksella Angel Hidalgo Portillo -2. Paras suomalainen oli Otto Tolvanen tuloksella +8.

Voitto meni tyttöjenkin puolella Espanjaan Ana Garcia Picchille tuloksella +10. Suomeen tuli kolme seuraavaa sijoitusta: Elina Saksa +18, Kreetta Salonpää +20 ja Emilia Torvinen +21.

- Mainos -

Kisassa palkittiin myös kolme alle 16 vuotiasta pelajaa. Fugeteamissä harjoitteleva ja suomalaista koulua käyvä Veikka Viskari oli hienosti kolmas tuloksella +14.

Kilpailujen järjestelyistä vastasivat Finnishgolf.com ja Fugeteam yhdessä Suomen Golfliiton, Andalucian federation, Lauron ja Suomelan golfkerhon kanssa. Jatkostakin on jo sovittu ja ensi vuonna kilpailu pelataan samaan aikaan tammikuussa.