Ajankohtaista

Erätauon paikka

Jenni Spännäri (vas) ja Sanna Leino haluavat kuulla ihmisten näkemyksiä suomalaisuudesta.

Radio Finlandia kutsuu kaikki suomalaiset ympäri maailman mukaan keskustelemaan rakentavasti.

 

Erätauko-keskustelu on tapa käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Ideana on antaa tilaa kaikenlaisille näkökulmille ilman pakkoa yksimielisyyteen. Se tuo kaivattua vastapainoa mustavalkoiseen keskustelukulttuuriin ja tähtää ymmärryksen lisäämiseen asioista, toisista ja itsestä.

Erätauko-ohjelmasarjan teema on ”suomalaisuus ulkomailla”. Keskustelu alkaa maanantaina 2.12. klo 12 otsikolla ”Minun suomalaisuuteni”: Mitä suomalaisuus minulle on? Miten se on syntynyt tai mikä sitä pitää yllä?

Tule keskustelemaan päivän aiheesta paikan päälle Ravintola Kukkoon Radio Finlandian pisteelle, laita kommenttisi joko Facebook-livelähetykseen tai heitä WhatsApp-viesti numeroon +34 634 38 08 36.

Tai ota hyvä asento, kuuntele keskustelua radiosta ja nauti!

Erätaukoviikkoa vietetään 1.-7.12. ja keskusteluita käydään ympäri Suomea. Tätä toimintamallia edistävän Erätauko-säätiön ovat perustaneet Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Sitra, Suomen Kulttuurirahasto sekä Svenska kulturfonden. Täällä lähetyksen juontavat Sanna Leino ja Jenni Spännäri ja keskustelua moderoi Raija Kurkola Radio Finlandiasta.

Radio Finlandia 102,6 MHz, www.radiofinlandia.fi

Facebook Radio Finlandia

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Missä mallissa ovat kesälomasuunnitelmasi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa