Edith Piafia suomeksi

Päivi Mäkinen on laulaja-näyttelijä, joka on tullut viime vuosina varsin tutuksi Aurinkorannikon suomalaisille. Omien esitystensä lisäksi hän on ollut mukana monissa teatteriproduktioissa alueella. Näyttävin niistä oli Kanariallakin esitetty Tuntematon sotilas.

Mäkinen on omimmillaan, kun hän saa ottaa lavan haltuun yksin. Hänestä huokuu vahvaa taiteilijan karismaa, joka pitää yleisön huomion tiukasti kiinni esityksessä. Piaf -laulut ja elämä on Mäkisen bravuuri. Hän laulaa Edith Piafin tunnetuksi tekemiä lauluja upeasti suomeksi, mutta esityksen varsinainen suola on tarinan kerronnassa laulujen välissä.

Mäkinen käy läpi Piafin elämän seikkaperäisesti ja vertaa monessa kohtaa omaa elämäänsä Varpusen tarinaan. Varsinkin Piafin ja Mäkisen epäonnistuneet miessuhteet ovat hauskaa kuultavaa. Mäkinen käyttää stand up komediasta tuttuja itseironian keinoja taidokkaasti.

Päivi Mäkinen – Edith Piafin laulut ja elämä show esitetään Kukossa tiistaina 7.2. Hanki lippusi ennakkoon varaamalla sähköpostitse osoitteesta [email protected] . Liput maksavat ennakkoon 12e

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mistä tulee maailman parhaat viinit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...