Urheilu

Businessta ja padelia

Firstbeatin SmartBusinessPadel tiimi Jori Palenius ja Timo Sydänmaanlakka sekä tapahtuman järjestäjät Pauliina Manso ja Hanna Kytölä-Lundström.

Nopeatempoinen mailapeli padel on kerännyt innostuneen harrastajajoukon ja pelaajamäärät ovat jatkuvasti kasvussa.

Padel on mainio laji, sillä se ei vaadi aloittajalta kovaa kuntoa tai mailapelitaustaa. Pelin rytmiin pääsee helposti mukaan ja jos padel-kärpänen puraisee tosissaan, ovat kehittymismahdollisuudet rajattomat.

Padel-peli on urheilun lisäksi myös sosiaalinen tapahtuma. Ystävyyden lisäksi pelaajien välille on rakentunut myös yhteistyömalleja, joita ei muuten ehkä olisi löytynyt.

Padelin ei turhaan sanota olevan tämän päivän golfia, sillä yhä useammin uusia kontakteja solmitaan ja verkostoja luodaan padel-pelien lomassa.

SmartBusinessPadel tuo kentälle yritystiimit ja sponsoriyritykset. Yritykset ovat ottaneet innostuneesti vastaan mahdollisuuden hyvinvoinnin ja yrityskontaktien yhdistämisestä. Rennossa, kansainvälisessä ilmapiirissä vietetty iltapäivä lataa myös akkuja arkeen, vakuuttavat konseptin luojat Pauliina Manso ja Hanna Kytölä-Lundström. Seuraavat SBP pelit pelataan Los Bolichesin padelkeskuksessa lauantaisin 6.3., 10.4. ja 8.5.

Mitä pidit jutusta?
+1
31
+1
4
+1
0
+1
4
+1
1
+1
1

Kolumnit

Viikon kysymys

Jos kuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa