Lukuaika: Benalmádenassa juhlittiin katuruuan ja musiikin äärellä

Benalmádenassa juhlittiin katuruuan ja musiikin äärellä

Foodtruck Xperience tapahtuma toi Arroyo de la Mieliin kansainvälisiä makuja ja elävää musiikkia.

Benalmádenassa, Arroyo de la Mielissä järjestettiin torstaista 15. syyskuuta sunnuntaihin 18. syyskuuta Foodtruck Xperience tapahtuma. Kekkerit pidettiin Plaza de Adolfo Suárezilla, aivan Arroyon juna-aseman vieressä.

Burgerit ja hodarit lienevät niitä legendaarisimpia Food Truck annoksia.

- Mainos -

Ruuan valmistamiseen ja myymiseen muokatut autot eli ruokavaunut – tai Food Truckit – ovat nykyään suosittuja ympäri maailmaa. Niinpä Food Truck tapahtuman luonteeseen sopi hyvin että tarjolla oli katuruokaherkkuja monesta eri maasta.

Kuubalaisten leipien välissä ei täyteistä pihtailla.

Pureskeltavan ravinnon ohella tarjolla oli luonnollisesti nestemäisiä herkkuja. Limpparit, oluet, viinit olivat omiaan huuhtomaan alas burgereita, hodareita, täytettyjä leipiä ja muita herkkuja. Nälän herättelyyn tai vaikka jälkkäriksi tarjolla oli mm. mojitoja, margaritoja ja Aperol spritziä ynnä muuta mukavaa kesäjuomaa.

Argentiinalaisia pasteijoita moni osti myös kotiin viemiseksi.

Perheen nuorempi väestö sai myös oman osastonsa. Lapsille oli viihdykkeeksi mm. pomppulinnoja, liukumäkiä, pelejä, ynnä muuta.

Espanjalaisissa juhlissa myös lapset huomioidaan aina hienosti. Tällä kertaa pätkien viihteenä oli mm. Paavo Pesusieni pomppulinna.

Ja Espanjassahan ei juhlita hiljaisuudessa, sehän on selvää. Autenttisen juhlatunnelman kruunasi elävä musiikki, jota oli tarjolla moneen makuun. Oli viulumusiikkia, rehevää rock n’ rollia ja kaikkea siltä väliltä. Osa bändeistä soitti kaksikerroksisen bussin katolle tehdyltä lavalta.

Kaiken kaikkiaan erinomaisen onnistunut juhlakonsepti.

Rocki soi kirjaimellisesti korkealta ja kovaa – kaksikerroksisen bussin katolta.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi, Kuvat: Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...