Barona kasvaa Fuengirolassa – haussa yli sata uutta työntekijää

Barona hakee tänä vuonna yli sataa uutta työntekijää Fuengirolan palvelukeskukseensa, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 300 asiakaspalvelun ammattilaista.

Vuodesta 2008 kaupungissa toiminut Barona on Aurinkorannikon suurin suomalainen työnantaja. Barona tarjoaa Fuengirolasta käsin ulkoistettua asiakaspalvelua, IT-tukea, hoidontarpeen arviointia sekä myynnin tukea lukuisille yrityksille.

Koronapandemian myötä lisääntynyt etätyö sekä uranvaihtohalukkuus ovat suunnanneet yhä useamman suomalaisen katseita ulkomaille esimerkiksi Fuengirolaan.

Baronan Espanjan toiminnoista vastaavan johtajan Marianne Eliassonin mukaan tavoitteena on rekrytoida työntekijöitä, jotka voivat työskennellä vakituisessa työsuhteessa ja sitoutua pysyvämpään muuttoon Espanjaan. Vastaavasti hakijoille tarjotaan helppo tapa lähteä ulkomaille töihin, koska työ odottaa jo Espanjassa.
– Meillä ei ole varsinaista ihannehakijaa, vaan kuka tahansa voi olla oikea henkilö täydentämään yhteisöämme. Haluamme meille parhaita kollegoita töihin. Toivomme myös, että hakijalta löytyy kiinnostusta työskennellä asiakaspalvelussa sekä digitaalisten työkalujen parissa, Eliasson kertoo.

Baronan Espanjan toiminnoista vastaa Marianne Eliasson.

- Mainos -

Fuengirolan kaupunki on hyvin monikulttuurinen ja suomalaisyhteisöön on helppo sulautua. Eliassonin mukaan Baronalla on jonkin verran vaihtuvuutta, mutta paljon on myös niitä, jotka jäävät Fuengirolaan pysyvästi.

-Huolehdimme Baronalla monin tavoin työntekijöidemme viihtyvyydestä ja seuraamme heiltä saamaamme palautetta aktiivisesti. Tarjoamme tänne muuttoon ja sopeutumiseen neuvoja, ja vietämme paljon aikaa myös työajan ulkopuolella. Ketään ei jätetä yksin.

Barona järjestää työntekijöilleen monenlaista hauskaa aktiviteettia kuten kaupunkiretkiä, tutustumisia oliivi- ja viinitarhoille, patikointia ja erilaisiin urheilulajeihin tutustumista. Työntekijöiltä kiitosta saa myös päivittäin toimistolla tarjottava aamiainen.

Eliassonin mukaan Baronan tavoitteena on jatkaa kasvuaan Fuengirolassa ja rekrytoida tulevaisuudessa lisää osaajia niin Pohjoismaista kuin myös paikallisia espanjankielisiä työntekijöitä.

– Välimatkat pienenevät teknologian kehittymisen myötä. Uskomme, että työntekijät arvostavat mahdollisuutta tehdä töitä joustavasti monimuotoisuutta arvostavassa työyhteisössä, Eliasson sanoo.

 

Avoimet työpaikat: barona.fi/tyopaikat

Tervetuloa kaikille tutustumaan Baronan avoimeen rekrypäivään!

- Mainos -

Torstaina 9.3. klo 16 – 18

Calle Menorcan ja Calle Mallorcan kulmauksessa.

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...