Aurinkorannikon Neppis GP tänään

 

Olosuhteet kisalle ovat täydelliset. Aurinko hellii kisapäivää helteenomaisesti, sillä uskotaan olevan pelkästään positiivinen vaikutus ajonopeuksiin. Kumi pitää kuumalla radalla tiukemmin, joten tänään saatetaan nähdä edellisiä kisoja ehjempiä suorituksia. Ulosajoja ja kellejä varmasti tapahtuu tänäänkin, ne kuuluvat olennaisena osana lajiin.

Neppis on kansainvälinen laji.

Nyt ajettava rata on todellinen ratamestareiden taidonnäyte. Sitä on rakennettu hartaasti Suomelan tiloissa ja tänä aamuna se on siirretty onnistuneesti Reflan edustalle.

Sponsereiden bileteltassa voi sattua mitä vaan.

-Radalla on myös kaikkea kivaa oheistoimintaa. Olemme rakentaneet autoille kunnolliset varikkopilttuut ja pääkatsomon lähellä on myös VIP-teltta, jossa sponsoriravintolat järjestävät hillittömät bailut, Klaus Riste järjestävästä organisaatiosta kertoo.

- Mainos -

Neppiharrastus on saanut Aurinkorannikolla sankan joukon innostuneita ihmisiä liikkeelle. Harrastus on huomattu myös paikallisissa medioissa ja sillä on erityisen positiivinen kaiku ihmisten ajatuksissa.

-Kai tämä jonkinlaista hulluutta on, mutta sillä ei liene väliä. Tämä koko homma lähti kyllä aika liukkaasti lapasesta, mitään tämän kokoluokan härdelliä ei ollut alunperin tarkoitus tehdä, mutta hyvä näin. Pääasia, että on kivaa.

Suurin osa aktiivisista harrastajista Aurinkorannikolla on keski-ikäisiä työelämässä aktiivisesti mukana olevia miehiä. Neppisharrastus tuonee heille positiivisia muistoja lapsuudesta.

-Tarkoitus on tehdä tästä koko perheen juttu. Nyt meillä on siirrettävä rata, joka voidaan roudata käytännössä mihin vaan. Mielessä on esimerkiksi erilaiset lastentpahtumat.

Voittajiat palkitaan komeilla pysteillä.

Tänään siis ajetaan Reflan edessä klo 12. Ravintola huolehtii mieluusti sekä kisaajien että yleisön nestetankkauksesta, viilennyksestä ja proteiinitasapainon ylläpidosta, unohtamatta tärkeitä hiilihydraatteja.

Alla rataesittely videona.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...