Urheilu

Aurinkorannikon Neppis GP tänään

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Neppisrata rakennettiin Suomelan tiloissa, kisaa varten se tuotiin Reflan eteen.

Ravintola Uusi Reflan edessä vietetään tänään suurta urheilujuhlaa. Aurinkorannikon Neppis GP ajetaan klo 12. Kisaajat ja huoltojoukot ovat valmiina tiukkaan taistoon.

 

Olosuhteet kisalle ovat täydelliset. Aurinko hellii kisapäivää helteenomaisesti, sillä uskotaan olevan pelkästään positiivinen vaikutus ajonopeuksiin. Kumi pitää kuumalla radalla tiukemmin, joten tänään saatetaan nähdä edellisiä kisoja ehjempiä suorituksia. Ulosajoja ja kellejä varmasti tapahtuu tänäänkin, ne kuuluvat olennaisena osana lajiin.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Neppis on kansainvälinen laji.

Nyt ajettava rata on todellinen ratamestareiden taidonnäyte. Sitä on rakennettu hartaasti Suomelan tiloissa ja tänä aamuna se on siirretty onnistuneesti Reflan edustalle.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Sponsereiden bileteltassa voi sattua mitä vaan.

-Radalla on myös kaikkea kivaa oheistoimintaa. Olemme rakentaneet autoille kunnolliset varikkopilttuut ja pääkatsomon lähellä on myös VIP-teltta, jossa sponsoriravintolat järjestävät hillittömät bailut, Klaus Riste järjestävästä organisaatiosta kertoo.

Neppiharrastus on saanut Aurinkorannikolla sankan joukon innostuneita ihmisiä liikkeelle. Harrastus on huomattu myös paikallisissa medioissa ja sillä on erityisen positiivinen kaiku ihmisten ajatuksissa.

-Kai tämä jonkinlaista hulluutta on, mutta sillä ei liene väliä. Tämä koko homma lähti kyllä aika liukkaasti lapasesta, mitään tämän kokoluokan härdelliä ei ollut alunperin tarkoitus tehdä, mutta hyvä näin. Pääasia, että on kivaa.

Suurin osa aktiivisista harrastajista Aurinkorannikolla on keski-ikäisiä työelämässä aktiivisesti mukana olevia miehiä. Neppisharrastus tuonee heille positiivisia muistoja lapsuudesta.

-Tarkoitus on tehdä tästä koko perheen juttu. Nyt meillä on siirrettävä rata, joka voidaan roudata käytännössä mihin vaan. Mielessä on esimerkiksi erilaiset lastentpahtumat.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Voittajiat palkitaan komeilla pysteillä.

Tänään siis ajetaan Reflan edessä klo 12. Ravintola huolehtii mieluusti sekä kisaajien että yleisön nestetankkauksesta, viilennyksestä ja proteiinitasapainon ylläpidosta, unohtamatta tärkeitä hiilihydraatteja.

Alla rataesittely videona.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa