Lukuaika: Aurinkorannikolla on edessä huikea festarikesä

Aurinkorannikolla on edessä huikea festarikesä

Massiivisten konserttisarjojen, Marenostrumin ja Starliten ohella Aurinkorannikolla ja sen lähistöllä järjestetään tänäkin kesänä koko joukko muita festareita ja tapahtumakokonaisuuksia. Kokosimme pienen otannan kesän muusta festaritarjonnasta.

Weekend Beach Festival järjestetään Torre del Marissa 5.-8. päivä heinäkuuta. Neljän päivän aikana 26 yhtyettä, artistia, dj:tä yms. tarjoaa täyslaidallisen genresta toiseen. On lattaria, räppiä, electroa, poppia, rockia jne. Aitoon festarityyliin alueella on myös mahdollisuus majoittua omassa teltassa.

Puro Latino Fest Torremolinos 21. ja 22. heinäkuuta. Jos reggaeton on se mikä saa bebasi pyörimään, kannattaa heinäkuussa suunnata Torremolinosiin. Puro Latino Fest on festareiden sarja, joka Torremolinosin lisäksi bailataan vuorollaan myös Madridissa, Sevillassa ja Cádizissa.

Canela Party Torremolinos 23.-26. elokuuta. Elokuun lopulla Torremolinos asettuu indie-musiikin suurennuslasin alle jo 15:ttä kertaa järjestettävällä Canela Partylla. Monipuolisen musiikkitarjonnan ohella näiden kekkereiden vetonaulana on yleisölle järjestettävä pukukilpailu, joka takaa sen että nähtävää on muuallakin kuin esiintymislavalla.

- Mainos -

Cala Mijas Festival 31. elokuuta – 2. syyskuuta. Elo-syyskuun vaihteessa on taas aika suunnata Cala de Mijasiin. Tämän vuoden ehdoton vetonaula on New Yorkista saapuva The Strokes, mutta paljon muutakin on taas tarjottimella.

Sabatic Fest Málaga 1. kesäkuuta – 24. syyskuuta.

Kesän pitkäkestoisin festari lienee Málagan Sabatic Festival. Autoleffateatterin ainutlaatuisessa miljöössä yhdistetään herkullisesti musiikkia, gastronomiaa ja taidetta. Esiintyjäkaarti on moninaista, mukana sellaisiakin nimiä kuin Village People, Boney M, Gloria Gaynor ja Bonnie Tyler.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...