Anu Hälvä jazzin ja tangon pyörteissä

Aurinkorannikolla päästään nauttimaan Hälvän musiikillisesta osaamisesta jazzin ja tangon pyörteissä. Nyt tulevana sunnuntaina (14.11.) hän esiintyy Andalusian Swingbandin solistina Kukossa. Luvassa on taidokasta ja sielukasta jazztulkintaa.

Anu Hälvä rakastaa yhdistellä teatterin ja musiikin maailmoja. Ensi viikon perjantaina (19.11.) Hälvä tuo Kukon lavalle tangomonologi Amelitan. Se perustuu argentiinalaisen tangosäveltäjän Astor Piazzollan upeaan musiikkiin.

Musiikin lomassa kulkee dramaturgi Anne Saastamoisen kirjoittama, osin fiktiivinen tarina Astor Piazzollan ja hänen toisen vaimonsa, laulajatar Amelita Baltarin muutamia vuosia kestäneestä yhteisestä taipaleesta. Se on tarina kahden taiteilijan liitosta, mutta toisaalta myös miehen ja naisen suhteesta, rakkauden ihanuudesta ja vaikeudesta, sekä aikaansa edellä olleen taiteilijan, Piazzollan, kohtaamista haasteista ja vastoinkäymisistä.

Anu Hälvä lainaa äänensä Amelita Baltarille niin lauluissa kuin tekstissäkin. Hälvä laulaa Piazzolan kappaleet espanjaksi, mutta tekstien sisältö tulee esille esityksen kerronnassa. Hälvän kumppanina lavalla nähdään harmonikkataiteilija Ari Lehtonen.

- Mainos -

Molempiin, sekä sunnuntain jazziltaan että perjantain tangomonologiin kannattaa varata liput etukäteen. Se onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen varaukset.kukko@gmail.com .

https://fuengirola.fi/category/viihde/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...