Koronaseuranta Uutiset

Andalusiassa vuorokaudessa yli 200 koronatapausta

Keskiviikkona julkaistujen lukujen mukaan viimeisen vuorokauden aikana Espanjassa on kirjattu laskentatavasta riippuen 3.172 tai 1.690 koronatartuntaa.

 

Tällä hetkellä Espanjan terveysviranomaisten julkaisemissa luvuissa on tarpeen huomata, että uusien tartuntojen määrä ja kokonaistapausten määrän nousu eivät kulje käsi kädessä. Syynä on se, että viranomaiset päivittävät edelleen tilastoihin myös vanhempien testien tuloksia.

Hyvän kuvan tilanteesta antaa se, että viimeisen 14 vuorokauden aikana tilastoihin on kirjattu 45.532 koronatartuntaa, mutta näistä vain 13.045 tapausta on sellaisia, joissa oireet ovat alkaneet viimeisen 14 vuorokauden aikana.

Jos haluaa seurata viruksen leviämistä maassa juuri tällä hetkellä, antaa uusien tartuntojen määrä tästä paremman kuvan. Jos haluaa saada kuvan viruksen levinneisyydestä koko pandemian aikana, on tapausten kokonaismäärä parempi indikaattori.

Tänään keskiviikkona, 12.8. julkistetuissa tiedoissa viimeisen 24 tunnin aikana uusia tartuntoja on kirjattu koko maassa 1.690 kappaletta. Luvusta puuttuvat kuitenkin Madridin tiedot ”teknisistä ongelmista johtuen”. Andalusian itsehallintoalueella vuorokauden aikana on löytynyt 202 uutta tapausta.

Mitä pidit jutusta?
+1
72
+1
4
+1
4
+1
5
+1
95
+1
25

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa