Ammattina ja intohimona sisustaminen

-Kun astun sisään tilaan, aloitan heti mielessäni prosessin, jolla asunnon käytännöllisyyttä ja esteettisyyttä voisi parantaa, sanoo intohimoinen sisustussuunnittelija Jaana Santala.

Santala on koko elämänsä ollut kiinnostunut sisustamisesta. Hän on suunnitellut useita tuttaviensa koteja vuosien saatossa. Ammattina sisustussuunnittelu on Santalalle kohtuullisen tuore asia, oikeastaan vasta alkuvuodesta miehensä Juhani Santalan kanssa perustettu Santala Design teki entisestä harrastuksesta työn.

- Mainos -

-Ajatus kypsyi pikkuhiljaa mielessäni. Kävin Turun sisustusakatemian ja valmistuin sieltä vuonna 2020. Koulutus oli laadukas ja sain sieltä paljon eväitä sisustussuunnittelun tekemiseen ammattimaisesti.

-Tein kouluun lopputyönä muutossuunnitelman Espanjan kotiimme. Siinä koko talo myllätään ympäri, keittiön paikka vaihtuu. Toteutus on vielä tekemättä, mutta hieno siitä tulee, kunhan pääsemme alkuun. Kylpyhuoneet on jo uudistettu suunnitelmieni mukaisesti.

Aurinkorannikolla Santala näkee monipuolista tarvetta sisustussuunnittelulle.

-Asuntojen käyttö täällä on moninaista. Joillekin asunto on pysyvä koti, joillekin taas enemmän sijoituskohde, jossa ehkä vietetään itse muutama viikko vuodessa ja lopun aikaa asunto on vuokralla. Varsinkin sijoitusasunnon hankkijoille tarjoamani palvelut ovat varmasti hyödyllisiä. Omistaja ei välttämättä tunne aluetta kovin hyvin ja varsinkin tavaroiden ja palveluiden hankintapaikat saattavat olla hukassa. Minä etsin mieluusti kaiken materiaalin sisustukseen, olen kartoittanut alueen tarjontaa syksyn mittaan.

Santalan periaatteena on tarjota palveluja aina asiakaslähtöisesti.

-Kysyn aina aluksi asiakkaalta mihin käyttöön asunto on tarkoitettu. Kodin tai vuokra-asunnon sisustamisella on selkeä ero. Lisäksi lähden siitä, että kaikilla on mahdollisuus hyödyntää osaamistani. Palvelun sisältö voi vaihdella lyhyestä konsultaatiokeskustelusta valmiiseen avaimet käteen suunnitteluun ja toteutukseen. Pystyn hyvin mukauttamaan palveluni asiakkaan toiveisiin ja budjettiin.

Avaimet käteen -paketeissa mukaan toteutukseen tulee Jaanan aviomies Jussi, joka on näppärä käsistään ja pystyy avustamaan suunnitelmien toteuttamisessa. Isommissa projekteissa Santala Design auttaa etsimään oikeat ammattitaitoiset tekijät suunnitelmille.

-Tyytyväinen asiakas on ylivoimaisesti paras palaute ja mainos. Siksi pyrin aina suunnitelmissa tarjoamaan asiakkaalle jotain ekstraa, jotain sellaista, mitä hän ei edes osannut odottaa, Jaana Santala lupaa.

- Mainos -

Jaana Santala ryhtyy kirjoittamaan sisustusaiheista blogia Fuengirola.fi lehteen ja verkkosivulle. Blogit ilmestyvät aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina. Ensimmäinen blogi on luettavissa 4.2.2022. Santalan saa parhaiten kiinni puhelimitse 634330188 tai sähköpostitse osoitteesta santaladesign@gmail.com .

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...