Maatilalta löytyneen ruumiin henkilöllisyys selvisi

Poliisi on onnistunut selvittämään sunnuntaina Aurinkorannikolla Esteponassa sijaitsevalta maatilalta löytyneen ruumiin henkilöllisyyden.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Poliisi jatkaa henrikoksen tutkintaa Espanjan Aurinkorannikolla.

Kuten Fuengirola.fi maanantaina uutisoi, löytyi läntisellä Aurinkorannikolla sijaitsevan Esteponan alueella olevan maatilan pihalta sunnuntaina 13. lokakuuta miehen ruumis.

Varsin nopeasti kävi selväksi, ettei kuollut mies asunut kyseisellä maatilalla, eikä näyttänyt muutoinkaan liittyvän siihen millään tavoin. Sen sijaan miehen henkilöllisyys oli aluksi hämärän peitossa.

Lue myös: Poliisi tutkii ilmeistä henkirikosta Esteponassa

Väkivaltaisesti kuolleen miehen henkilöllisyys on nyt onnistuttu selvittämään. Poliisi on kertonut julkisuuteen, että kyseessä on 38-vuotias Romanian kansalainen.

- Mainos -

Samalla tutkimuksissa on varmistunut, ettei menehtyneellä ollut yhteyksiä maatilaan, jonka alueelta ruumis löydettiin.

Miestä oli pahoinpidelty lapiolla

Samoin poliisin tutkimuksissa on paljastunut, että mitä ilmeisimmin miestä on ennen kuolemaa pahoinpidelty tylpällä esineellä, todennäköisimmin lapiolla.

Poliisi pitää mahdollisena, että ruumis liittyy asuntomurtojen sarjaan, joka alueella on ollut käynnissä. Yksi tutkittavista teorioista on, että kuollut mies olisi ollut mukana murroissa, ja niiden saaliinjaosta syntynyt riita olisi johtanut henkirikokseen.

Tämä kuten muutkin tutkintalinjat ovat kuitenkin edelleen avoinna, eikä esimerkiksi syyllisestä ole esitetty toistaiseksi epäilyksiä.

Tässä vaiheessa mahdollisena pidetään vielä myös sitä vaihtoehtoa, että mies on surmattu jossain muualla ja vasta kuolleena tuotu löytöpaikalle.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *